fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Gimnàs Municipal a ple rendiment

Després de la inauguració del Gimnàs municipal el 12 de Setembre del 2011 i de les portes obertes el mes de Setembre, en el que portem del mes de Novembre, ja s’han donat d’alta 300 socis.

Una de les decisions del nou Govern encapçalada per el nou regidor d’Esports, Francisco Ruiz Gracia, era l’obertura del Gimnàs Municipal amb la nova redistribució dels espais i la compra de màquines de fitness. Així s’ha aconseguit, després d’un any tancat, cridar l’atenció dels ciutadans i ciutadanes del municipi de tot tipus d’edats donada la gran oferta d’activitats dirigides , la qualitat del serveis oferts i els preus molt assequibles per a tothom.

En primer terme, la redistribució dels espais ha proporcionat més possibilitats d’oferir activitats ja que d’aquesta manera s’ofereixen classes dirigides a la sala polivalent i simultàniament al mateix temps que es dona cobertura a la necessitat de les arts marcials gestionades pel Club Taekwondo i Judo Canyelles gràcies a l’adaptació de l’antiga pista d’esquaix, ara reconvertida en sala d’arts marcials i amb la compra d’un nou tatami, on també s’utilitza per les classes de ioga.

La sala de “cycling” es queda petita amb les seves 16 bicicletes disponibles per als socis, 8 de les quals són noves, ja que els monitors estan fent d’aquestes classes un èxit rotund. Això ha fet que la direcció hagi decidit ampliar horaris per la seva gran afluència i acceptació.

La sala polivalent es l’espai on es realitzen la majoria d’activitats dirigides com Tonificació, Estiraments, Circuit Training, Gent Gran, G.A.C., Acrobàcia i gimnàstica artística, Funky  i Hip Hop per a nens i nenes. Al ser una sala de gairebé 200m2 , té capacitat per a  molts usuaris, d’aquesta forma es comparteix la sala amb la sala de fitness, així es realitzen activitats dirigides al mateix temps que es pot fer servir les màquines de musculació i fer que tot tipus d’usuaris puguin utilitzar-la.

L’equip de govern, va decidir la gestió directa del Gimnàs Municipal i amb aquesta decisió s’ha volgut donar cabuda a tots els grups d’edats del municipi, oferint classes per a Gent Gran, per a nens i nenes entre 4 i 12 anys, per a joves i adults en una oferta amplia on, tot pensant en els diferents grups d’edats s’ha intentat ofertar les classes en els horaris que mes s’ajusten a cada un. D’aquesta manera trobem classes de dilluns a divendres en la franja del matí de 9h a 11h , classes al migdia de 15h a 16h, classes extraescolars de 17h a 19h i classes a la nit de 20h a 22h.

En aquesta línia, l’àrea d’esports també s’ha encarregat de seleccionar l’equip de treball, amb una sèrie d’entrevistes prèvies a la inauguració. Així doncs, s’ha intentat buscar una bona qualitat en les classes oferides i, sota el punt de vista de l’equip tècnic, encapçalat per Francisco Ruiz Gracia , buscar monitors que compleixin les següents característiques: titulats i experimentats , amb actitud i vocació, que demostrin un caràcter positiu i motivant, que gaudeixin amb el que fan, puntuals, amb capacitat d'adaptar-se al nivell i motivació dels usuaris, preparació prèvia de les classes i planificació en el temps.

Actualment es compta amb 8 monitors, 3 nois i 5 noies. Cal esmentar que l’equip tècnic del Gimnàs Municipal ha rebut moltes felicitacions pel bon treball dels monitors.

L’actual Govern també ha volgut tenir en compte l’apartat econòmic, que actualment té molta rellevància donat l’estat actual de crisis econòmica en el que està immersa tota la població, entitats públiques i privades. Els preus dels abonaments, s’han fixat de manera que fossin molt assequibles i buscant formules per a que les famílies, nens i nenes, gent gran i gent jove puguin gaudir de les instal·lacions i les activitats oferides sense que hagi de ser un impediment.