El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

S’obren les inscripcions per a la XV Cursa Popular de Canyelles

 

XV Cursa PopularFins el divendres 12 de juliol es podran realitzar les inscripcions anticipades i gratuïtes per el que serà el quinzè aniversari de la “Cursa Popular de Canyelles” que tindrà lloc el dissabte 13 de juliol a les 19h de la tarda. Les inscripcions es podràn fer a través del portal web de l’Ajuntament www.canyelles.cat on s’haurà d’omplir el formulari d’inscripció adjunt a aquesta notícia. També es podran fer inscripcions el mateix dia a la plaça del Casal des de les 17:00 hores. L’únic requisit per participar i recollir el dorsal serà l’entrega d’1 kg o 1 litre de qualsevol aliment.

Es tracta d’una cursa mixta on hi ha parts d’asfalt i part de pista de terra, transcorrerà pels carrers i l’entorn del municipi i el recorregut serà d‘uns 7 km.

El quinzè aniversari de la Cursa Popular de Canyelles serà l’acte amb més rellevància dels actes esportius previstos per la Festa Major que es realitzen el cap de setmana abans dels actes festius i culturals sota el lema “ A Canyelles Viu l’Esport”.

 

 

Descarregar normativa de participació

Descarregar programació d'actes detallada

 

La programació per els actes esportius serà la següent:

 

Dissabte 13 de Juliol:
• A les 11.30 hores a la Pista del Casal, exhibició del Club Taekwondo Canyelles
• A les 16.30 hores a la Paret de la Facu , Non Stop la Facu (1a Cursa de Resistència d’Escalada). Més informació a http://nonstoplafacu.wordpress.com/descripcio/
• Cursa Infantil al Parc del Casal a partir de les 18:00 hores de la tarda (Categories: de 0 a 5 anys / de 6 a 11anys / de 12 a 16 anys)
• XV Cursa Popular Solidària a partir de les 19 hores, sortida des de el Carrer Major davant la sala multicultural a partir dels 17 anys (inscripcions gratuïtes i solidàries, per recollir el dorsal caldrà entregar 1 kg o 1l d’aliment)

 Plànol de recorregut de la XV Cursa Popular

 

Diumenge 14 de juliol:
• Campionat de petanca: Parc de Can Dori , a partir de les 9 hores. Organitza Club Petanca Califòrnia.

Hi hauran samarretes per als 150 primers inscrits i trofeus per als 6 primers de la General masculí i Femení, 3 primers Juniors masculí i femení , 3 primers veterans masculí i femení i primer corredor i corredora local.

 

-La inscripció anticipada està tancada-