Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Caminada Sota la Llum de la Lluna Plena fins al cim del Pic de l'Àliga

Cartell 2ª Caminada sota la llum de la lluna plena Juny 2019El divendres 28 de juny. La destinació és el cim del Puig de l'Àliga, amb aturada al nou Mirador de Montserrat, per sopar. 

La segona Caminada Sota la Llum de la Lluna Plena de la temporada té lloc el divendres 28 de juny. La sortida serà a les 21:30 hores des del Gimnàs Municipal i la destinació, el Cim del Pic de l'Àliga.

Aquest cicle de caminades és una iniciativa de l'Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Canyelles que s'ha consolidat i que aplega cada vegada més participants. Les caminades es fan coincidint amb la llum de la lluna plena i la primera de la temporada va ser fins a la Font d'en Bonet. Ara la proposta és arribar fins al Cim del Pic de l'Àliga passant pel nou Mirador de Montserrat, on es farà una aturada per sopar.

Aquest nou espai que s'ha creat a l'entrada de la urbanització Daltmar és el nou punt de trobada dels veïns del sector i també un punt de pas de moltes rutes de senderisme i de BTT que travessen la comarca. El nou espai és la nova porta d'entrada al Parc d'Olèrdola i disposa de zones de picnic, pista i jocs esportius, bancs i zones d'ombra, petanca i altres serveis.

Precisament el Camí de la Font d'en Bonet es va arranjar fa uns mesos per facilitar l'evacuació de la urbanització Les Palmeres en cas d'emergència. El camí ha recuperat l'accés al trànsit, tot i que només es pot utilitzar en cas d'emergències.

Aquestes caminades, que s'organitzen amb la col·laboració del Quiosc Verd de Canyelles, són obertes a tothom, grans i petits i són gratuïtes.

El punt de sortida és sempre el nou gimnàs municipal (C/Passeig de la Zona Esportiva, s/n) a  les 21:30 h de la nit.
Cada caminada té un recorregut diferent per visitar i conèixer diferents llocs d’interès de l'entorn natural del municipi.
Un cop s’arribi al lloc d’interès, es fa una parada per sopar allò que cadascú s’hagi portat de casa i després es torna cap al Gimnàs Municipal.

Es recomana a tots els participants dur roba i calçat adequat i còmode, un llum frontal o lot.


Les inscripcions es poden fer:

Al gimnàs municipal (de 8h a 12h i de 15h a 21.30h, o bé trucant al 938973515, o bé enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Al Quiosc Verd


En tractar-se d’una activitat cívica de caràcter voluntari.