El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Biennal d'Arts Plàstiques i Visuals Ardhara en marxa

2021 10 01 guanyadores biennalLa Biennal d'Arts Visuals i Artístiques Ardhara 2021 està en marxa a la Sala Multicultural.

Fins al 10 d'octubre s'exposen les peces dels 30 artistes seleccionats. Són del Penedès i el Garraf i de diverses disciplines artístiques.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La vilafranquina Anna M. Almirall Germain, guanyadora de la Biennal d'Arts Plàstiques i Visuals Ardhara 2021 amb l'escultura de terracota Somni

2021 10 01 SominiguanyadorbiennalAnnaM.Almirall

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El segon lloc ha estat per a Lourdes Martinez García, de Vilanova i la Geltrú, amb l'aquarel·la Criatures del confinament

2021 10 01 donesdelamevaterrapremi3baharehshahin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I el tercer lloc ha estat per a la canyellenca Bahareh Shahin, amb la fotografia Dones de la Meva Terra

2021 10 01 Criaturesconfinamentpremi2lourdesmartin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Una trentena d’artistes del Garraf i el Penedès participen a la Biennal d’Arts Plàstiques i Visuals Ardhara que s'ha inaugurat aquest divendres al vespre a la Sala Multicultural de Canyelles. i que estarà oberta fins  al 10 d’octubre. Són autors de diferents disciplines que han estat seleccionats pel jurat per mostrar la seva obra durant l’exposició col·lectiva que s’instal·la a la Sala Multicultural de Canyelles per culminar el certamen.

Durant l'acte d'inauguració s'han lliurat els premis a les tres autores guanyadores.

S’ha preparat un programa d’actes paral·lel per als dies en què està oberta, que inclou una mostra d’obres d’alumnes de l’Artífex, una demostració de Rakú, una tècnica de cocció de ceràmica, que ha tingut lloc aquest dissabte a càrrec del professor de l'Arífex, Marc Navarro.

2021 10 01 artifexbiennal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I diumenge 10 d'octubre, els actes continuen amb la jornada literària Lletres a Plaça i una sessió de música i art i l'acte de cloenda del certamen, previst per a les 13:30 hores del dia 10 d'octubre.

2021 10 02 biennalrakumarcnavarro2021 10 02 biennalrakumarcnavarro2

El certamen estava obert a creatius de divdersos àmbits artístics com el dibuix, la pintura, l’escultura-volium, el gravat, la fotografia, la joieria, el tèxtil i les instal·lacions,  que quedaran reflectits en l’exposició. L’objectiu del ceramen és la difusió de la creativitat emergent dels artistes de les comarques del Garraf, l’Alt i el Baix Penedès. Està dotat amb tres premis. Un primer de 1.000 euros per a la millor obra. Un segon de 500 euros i un tercer de 200 euros.

La selecció de participants surt del dictamen que el jurat, presidit per l’artista i professor de l’EMAID Joan Nadal, va emetre el juliol s'ha fet públic el dia 1 d’octubre. A banda de les bases de participació, el jurat també ha tingut en compte a l’hora de fer la tria que hi hagi la màxima representació de tècniques artístiques.

La Biennal d'Arts Plàstiques i Visuals de Canyelles agafa el relleu de les edicions celebrades anteriorment a Vilanova i la Geltrú, el Vendrell i Vilafranca del Penedès, organitzades per l'entitat Ardhara, que aplega diferents artistes del territori amb l'objectiu de promoure l'art contemporani que s'està creant al Penedès i el Garraf.  A Canyelles l’organitza l’Ajuntament, juntament amb Ardhara i la Comissió de Patrimoni i Cultura local.

Podeu consultar el programa d'actes clicant al següent enllaç:

PROGRAMA D'ACTES