El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Canyelles presenta la Fira de Santa Llúcia i la seva aposta per la cultura en el 2n Simposi sobre economia i estratègia comarcal

2019 12 04 2nsimposigarrafCanyelles ha tingut una notòria presència en el  2n Simposi Garraf,  jornades d'economia i estratègia comarcals que s'han desenvolupat el 3 i 4 de desembre, organitzades per Node Garraf, sota el nom de L'Hèlix Cultural com a model d'impuls econòmic del Garraf.

L'alcaldessa de Canyelles, i presidenta de Node Garraf, ha pres part de dues taules rodones en què ha exposat l'experiència de l'èxit de la Fira de Santa Llúcia, en el marc de la taula de ponències Dels esdeveniments, festivals i festes. En aquesta taula també ha pres part Marc Igual, de la canyellenca Pirotècnia Igual, que ha posar sobre la taula la història d'aquesta empresa.

2019 12 04 2nsimposigarrafalcaldesses

Rosa Huguet també ha pres part de la taula que tancava el certamen, en què han participat totes les alcaldesses de la comarca del Garraf. En aquest cas, l'alcaldessa ha exposat tots els projectes de l'àmbit cultural i econòmic en què Canyelles està treballant com l'Artífex, la Casa de la Natura, l'Espai del Foc o l'Espai Mineral.

Les jornades s'emmarquen en la iniciativa Hèlix Garraf, i han tingut lloc a l'auditori Neàpolis de Vilanova i s'han presentat amb l'objectiu d'explorar les possibilitats de l'activitat cultural com a revulsiu i impulsor de l'espai econòmic comarcal. Durant els dos dies hi ha hagut  diverses ponències i taules rodones.