El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

17a Fira de Santa Llúcia. Canyelles Capital del Nadal

2019 11 30 tretdesortida2webL'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, ha donat el tret de sortida a les 9 en punt del matí a la 17a Fira de Santa Llúcia.

PROGRAMA DE LA FIRA DE SANTA LLÚCIA

TOTA LA INFORMACIÓ DE LA FIRA DE SANTA LLÚCIA

Durant tot el cap de setmana Canyelles es converteix en la Capital del Nadal ja que aquesta 17a edició ve carregada de novetats i activitats per a tota la família i amb la fermesa d’haver-se consolidat com la segona Fira de Nadal de Catalunya, superant els 70.000 visitants.

Els dies 30 de novembre i 1 de desembre els carrers del municipi es tornen a convertir en un gran mercat de Nadal, amb més de 350 parades de productes nadalencs, tradicionals, de jardineria, artesania i alimentació i amb un programa d’actes molt extens, amb més exposicions, més tallers infantils, les tradicionals cantades de nadales, l’Arbre dels Desitjos, la tradicional escudella de Nadal de la qual es reparteixen al voltant de10.000 racions, la Haima del Patge Vibó, la Casa del Pare Noel i les activitats per als més petits a la zona del Pol Nord, el Tió Gegant, i per tercer  any, la Botiga del Nadal.

Enguany, a més, la Fira entra per primera vegada al Castell de Canyelles amb el Bosc de la Il·lusió i una exposició dedicada a Harry Potter.