El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

El Via Lliure de RAC 1, en directe des de la Fira de Santa Llúcia

2019 12 01 bundóTota la família de l'espai Via Lliure de RAC 1 ha tornat aquest diumenge a Canyelles per fer el programa en directe des de la 17a Fira de Santa Llúcia de Canyelles. El programa, llíder d'audiència del cap de setmana a Catalunya, el presenta i dirigeix el periodista Xavier Bundó. 

2019 12 01 tiomargaritEll i el seu equip han estat aquest diumenge des de les 7:00 hores del matí i fins a les 14:00 hores del migdia fent un programa especial des del municipi.

Durant el programa Xavier Bundó ha fet una passejada per la Fira en companyia de l'alcaldessa Rosa Huguet, durant la qual han parlat de la història del certamen, de la importància que té per al municipi i de tota la feina que fa el poble perquè aquesta màgia sigui possible. Durant la passejada, a més, l'alcaldessa de Canyelles ha seguit, una vegada més, la tradició de lliurar un tió als nous nadons. En aquest cas, li ha lliurat a Jordi Margarit, director adjunt de RAC 1 per la seva recent paternitat, que ha compartit una estona de la passejada amb l'alcaldessa i amb el cantant dels Sírex, Leslie.

El programa ja tingut tots els  els seus ingredients i seccions habituals, però en aquesta ocasió la Fira de Santa Llúcia de Canyelles torna a ser-ne protagonista, amb entrevistes i informació especial sobre aquests 17 anys de Fira. 

Podeu escoltar els podscats del programa d'aquest diumenge 1 de desembre en el següent enllaç

VIA LLIURE

2019 11 vialliure2019