fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Visita als treballs del desplegament de la xarxa d'aigua potable a les Palmeres

2024 02 14 estacióbombamentLes obres del desplegament de la xarxa d'aigua potable a les Palmeres continuen endavant.

Els treballs s'estan fent per fases i actualment ja s'han instal·lat les canonades a dues terceres parts del sector. Resta un darrer terç, inclòs en la fase 7, que servirà perquè l'aigua potable arriba fins a les aixetes de les llars.

Aquest dimecres,  l'alcaldessa de Canyelles Rosa Huguet, juntament amb el regidor de Serveis Urbans i Manteniment, Jose Martínez i del regidor de Patrimoni Natural i Territori Antoni Torrentó han fet una visita a les obres d'aquest desplegament de la xarxa d'aigua, acompanyats dels tècnics de l'ODU (Oficina de Desenvolupament Urbanístic) de l'Ajunament de Canyelles.

En el marc dels treballs de desplegament de la xarxa d'aigua potable, ja s'ha construït una estació de bombament a la zona del Puig de les Forques i un nou dipòsit a Muntanya del Mar, des d'on es connecta la xarxa d'aigua general a la del sector de les Palmeres. Aquests treballs estan acabats i a punt per posar-se en marxa. Només resta que des de la companyia Endesa es faci efectiva la connexió elèctrica que permeti el funcionament d'aquests equipaments. Això permetrà impulsar l'aigua fins a les aixetes de les llars. Un cop aquest procés estigui enllestit, s'avisarà els veïns, que ja podran donar-se d'alta a Agbar i posteriorment fer la connexió a la xarxa.

L'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, ha assegurat que poder tirar endavant amb el procés urbanístic de les Palmeres va ser molt important. El procés s'està fent per fases però el canvi i les millores són notables perquè s'està fent una gran feina. Quan finalment la connexió de l'aigua sigui possible i es pugui obrir l'aixeta de les llars, serà extraordinari.

Aquest és un pas endavant en el procés per regularitzar i dotar de serveis el sector Palmeres en el marc del procés urbanitzador que s'està duent a terme, seguint el calendari establert i els terminis previstos. Fins al moment, s'han fet els treballs de la xarxa de sanejament, s'han completat els treballs de pavimentació inicial, s'han arranjat les voreres i els accessos als habitatges, s'ha completat l'enllumenat públic, s'ha construït l'estació de bombament i el dipòsit d'aigua potable i s'està a la fase final de desplegament de la xarxa d'aigua i instal·lació de canonades. Restarà una darrera fase de repavimentació i acabat de voreres que tancarà el procés.

Dotar de serveis i regular la situació urbanística de tot el municipi és una de les prioritats de l'Ajuntament de Canyelles i de l'equip de govern que lidera Rosa Huguet. Un dels processos més importants que està en marxa és el del sector de les Palmeres, que es va aconseguir desencallar després de més de 40 anys d'estancament. Les obres d'urbanització s'estan fent per fases des del 2014, adequant-se en tot moment a la situació econòmica dels veïns, establint quotes baixes, per evitar que el cost sigui un trasbals en les economies familiars.

2024 02 14 estaciobombament22024 02 14 estaciobombament3

2024 02 14 dipòsit Muntanya del Mar