El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Grafitis i festa jove a Canyelles

2015 04 26 NitJoveAquest dissabte 25 d’abril ha tingut lloc a canyelles una pintada de grafitis a la riera de canyelles a càrrec del grup de joves de Canyelles.

També van participar alguns joves que han iniciat el taller de grafitis que es fa a l’Ecijove, i van ajudar a donar color a algunes de les peces creades pels joves més grans.

El motiu ha estat la festa major de Canyelles, i amb aquest motiu han creat els esbossos que ens han presentat com a propostes per a la pintada, un total de 5 peses que vesteixen des de dissabte la nostra riera. La intenció és que els joves puguin guarnir la riera amb motius de diferents aspectes de canyelles i donar color i atractiu a una part del municipi.

A la nit els joves van poder gaudir d’un espai per muntar una festa, amb música punxada pels dj’s locals va fer d’aquesta una nit diferent al municipi.
També es va instal·lar una carpa de salut per donar informació als joves sobre els diferents efectes del consum de drogues legals com l’alcohol, el tabac i d’altres que no ho son com el cànnabis. Fruita i sucs van ser el que va oferir aquesta carpa d’informació als joves que ho van voler.