El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Joves contra la violència masclista

2016 10 25 ProuViolenciaAquest passat dijous, 20 d'octubre, l'Àrea de Joventut ha participat en la 34a Jornada de Polítiques Locals de Joventut celebrada a Canet de Mar per tractar la violència masclista entre els joves.

La jornada en la qual han participat la gran majoria de municipis de Catalunya ha posat de manifest una de les realitats més brutals que pateixen els nostres joves, la violència masclista. Per versemblant que pugui ser, avui dia hi ha joves que utilitzen aquesta violència, tot i tenir molta més informació i formació com a resposta a les seves inseguretats, complexos i pors.

Des de la Diputació de Barcelona s'ha impulsat la campanya "Diguem PROU a la violència masclista". Aquesta campanya inclou el concurs audiovisual i fotogràfic #jodicprou que és obert i està pensat perquè el jovent pugui expressar a través de les xarxes socials la seva opinió sobre aquesta xacra social i pugui ser compartida.

Encoratgem els joves de Canyelles a mostrar la seva creativitat, hi ha participar-hi. Mostra la teva opinió a través d'una imatge o vídeo i etiqueta-ho amb #jodicprou o #dibacat o comparteix-lo al Facebook a través de Easy Promos. Pots guanyar una càmera d'alta resolució GOPRO Hero4!