El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Juliol Jove a Canyelles

JuliolJove cartellAquest estiu, l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Canyelles, mitjançant l’Ecijove, obre el programa i les inscripcions per les activitats de lleure i oci per joves, de 6è de primària a 4t d'ESO, amb el nom Juliol Jove.

Dins d’aquesta programació també hi trobem les sortides Atraca l’Estiu del Pla Traca de prevenció de les drogodependències; realitzat amb la col·laboració del Consell Comarcal.

Juliol Jove, pretén ser un complement pels joves que tinguin edats superiors als 12 anys fins als 16 i que ja no puguin gaudir del Casal d’Estiu Esportiu i Artístic de Canyelles. Aquesta programació contempla activitats tant de matí com per la tarda, per tal de cobrir el màxim la franja horària de temps lliure dels joves i així cobrir al màxim les seves demandes.

Així, es proposen activitats i sortides que ofereixen un lleure i oci saludable, esportiu i cultural.

Per tal de fer inscripció en les activitats que s’ofereixen cal omplir la fitxa d’inscripció que es pot descarregar a continuació i portar-la signada amb tota la documentació que s’indica en la mateixa a l’Ajuntament de Canyelles o a l’Ecijove, de 17 a 21h de dimarts a dissabte.

Consulteu les activitats Juliol Jove Canyelles 

Descarregar fitxa d'inscripció

2013 Cartell Atracalestiu.jpg

Mentre no entregueu tota la documentació podeu fer una preinscripció de les activitats que us interessen omplint aquest formulari:

 

[Form cny_2013_julioljove not found!]