El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Les Batalles de Rap tornen aquest dissabte a Canyelles

2017 10 21 RapLes denominades Batalles de Galls tornen a Canyelles. Després de l’èxit de la primera edició, celebrada aquest mes de juliol, el Moviment Jove de Canyelles, amb el suport de l’Ajuntament, n’ha organitzat una segona, la Full Cny’s Rap II, que promet ser molt millor que la primera. Té lloc aquest dissabte 21 d’octubre, a partir de les cinc de la tarda, a la Sala Multicultural. No hi ha edat per participar-hi. Només cal avisar i presentar-s’hi.

Es tracta d’un campionat de rap en què els joves s’enfronten en diversos combats fent mostra dels seus dots per improvisar, per ser creatius i ràpids a contestar els ‘atacs’ dels seus contrincants. Un jurat va avaluant les actuacions i els joves van superant rondes fins a arribar a quedar un únic cantant, que serà el guanyador de la batalla final i del concurs.

Les Batalles de Galls, o de Rap, s’estan fent molt populars i se n’organitzen a moltes ciutats del país. S’estan convertint en una cita ineludible per als amants del hip hop i de la música rap. En aquesta nova cita a Canyelles, les inscripcions es fan el mateix dia 21 d’octubre, a partir de dos quarts de cinc de la tarda a la Sala Multicultural, ja que el campionat començarà a les cinc de la tarda. Per a més informació, es pot contactar amb els telèfons 673 49 76 68 o bé 692 65 95 01. També hi ha un compte a Instagram, Fullcnyrap, on es pot consultar la informació.

En la primera edició de la Full Cny’s Rap, celebrada aquest estiu, hi van participar una quinzena de joves, que es van enfrontar en el campionat. L’assistència de públic va ser tot un èxit, ja que les batalles les van seguir un centenar de joves del municipi i de tota la comarca.