El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

L'Artífex presenta la seva oferta formativa a la jornada inaugural del curs educatiu del Garraf

2019 09 05 artifexconsellcomarcal2El Centre de Qualificació Professional en Oficis Artesans de Canyelles, l'Artífex, ha estat present a la jornada “Aprenem jugant i gaudint d’allò que ens ofereix el nostre entorn”, organitzada pel Servei Educatiu del Garraf amb el suport del Departament d’Educació, que ha tingut lloc aquest dijous al Consell Comarcal del Garraf. També hi ha pres part la Casa de Colònies el Pinar de Canyelles.

Abigail Garrido, presidenta del Consell Comarcal del Garraf, ha donat la benvinguda a la jornada, tot agraint als i les docents per la seva feina. Garrido ha ressaltat que “aquesta és una oportunitat per pensar i reflexionar sobre l’educació i sobre nous instruments i eines per a fer possible una escola al servei de les nostres ciutats educadores”.

2019 09 05 artifexconsellcomarcal1

Per la seva part, Montserrat Domingo, directora dels Serveis Territorials de Barcelona Comarques, també ha agraït als participants per la feina i l’assistència a la jornada, i al Servei Educatiu del Garraf per l'organització d'aquest acte per a tota la comunitat educativa de la comarca.

Tot seguit, Oriol Ripoll, autor de jocs per a projectes educatius, publicitat i lleure, ha impartit la xerrada: "Aprenem jugant: com gammifiquem l’aprenentatge en l’educació", sobre el valor del joc per l’aprenentatge.

A la galeria exterior s’ha ofert una mostra de recursos educatius de la comarca, entre els quals l'Artífex, amb la participació de diverses entitats i institucions que han compartit les seves propostes.  Per la presidenta, aquesta “és una proposta molt interessant per treballar la manera com connectem el món educatiu amb la cultura i amb el nostre propi entorn, a través dels recursos que tenim al territori”.