El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Canyelles bonifica la instal·lació de plaques fotovoltaiques a particulars

2020 10 23 plaquessolarsLa bonificació pot arribar al 50% en l'IBI si s'intal·len plaques fotovoltàiques d'autoconsum

Canyelles referma el seu compromís amb el medi ambient i l'ús d'energies renovables

L'Ajuntament de Canyelles ha aprovat, per unanimitat, en el darrer ple municipal, la modificació de l'ordenança fiscal que regula l'IBI (la número 1) per introduir bonificacions en la instal·lació de plaques fotovoltàiques d'autoconsum.

Així, els habitatges que incorporin instal·lacions fotovoltàiques d'autoconsum podran gaudir d'una bonificació de fins al 50% en el rebut de l'IBI durant un període de tres anys. 

La bonificació s'aplicarà als  immobles que realitzin instal·lacions d’autoconsum amb energia solar fotovoltaica d’una potència elèctrica instal·lada major o igual al 33% de la potència elèctrica contractada. 

En el cas d'habitatges plurifamiliars amb instal·lacions d'autoconsum per subministrar electricitat als elements comuns, la bonificació serà del 5% sobre la quota íntegra per a cadascun els habitatges vinculats.

La mesura té per objectiu refermar l'aposta  del govern municipal per l'eficiència energètica i l'ús d'energies renovables, com també donar facilitats i ajuts als ciutadans. En aquest sentit, l'Ajuntament de Canyelles ha aprovat un nou paquet de bonificacions en les noves ordenances fiscals.