El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Primera jornada Garage Sale a Canyelles

2019 07 14 garagesaleCanyelles ha organitzat la primera jornada de 'Garage Sale' o Venda de Garatge, aquest diumenge 14 de juliol al matí.

En aquesta primera edició han estat cinc els ciutadans que s'han pogut afegir a la iniciativa, que s'emmarca en les polítiques de promoció del reciclatge i protecció de medi ambient de l'Ajuntament de Canyelles. L'objectiu ha estat oferir la possibilitat de donar una segona vida a molts objectes de la llar que els seus propietaris ja no fan servir.

En aquesta primera jornada de Garage Sale, seguint la ruta per les diverses cases que s'hi havien adherit, s'han pogut tot tipus de productes domèstics: roba, electrodomèstics, joguines, disfresses, eines, llibres, mobles vells...

 

Les persones interessades a participar han tret a la porta de casa seva, o al seu garatge, tots aquells objectes per vendre o bé per canviar-los. Tothom qui tingui mobles vells, electrodomèstics, roba o qualsevol objecte que ja no li faci ús pot obrir les portes del seu garatge aquesta jornada i posar-los a la venda o canviar-los.

2019 07 14 GarageSaleweb