El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Reciclatge de càpsules de cafè a la deixalleria municipal

2020 08 18 cafedeixalleriaLa deixalleria municipal de Canyelles disposa d'un contenidor específic per a la recollida de càpsules monodosi de cafè.

El sistema permet reciclar qualsevol tipus de càpsula, ja sigui de plàstic o d'alumini, separant el contingut de l'embolcall.

L’objectiu és reciclar íntegrament els materials que composen la càpsula de qualsevol marca, sigui plàstic o alumini, i tractar els residus orgànics del seu interior. És per aquest motiu que es demana als ciutadans que, a partir d’ara, no les llenci al rebuig, sinó que les acumuli per portar-les a la deixalleria municipal.

Aquest nou sistema de recollida selectiva és fruit de l’acord de col·laboració de la Mancomunitat Penedès-Garraf, que gestiona al deixalleria municipal, amb l’empresa Nestlé, que s’ocuparà del trasllat de les càpsules fins a les diferents plantes de reciclatge, on seran tractades per separar i triturar els materials que composen l’embolcall, i destinar el seu contingut, ja sigui marro de cafè o infusió, a l’obtenció de compost. 

El servei està disponible a la deixalleria municipal de Canyelles, situada al carrer dels Cirers, que fins al 15 de setembre funciona en horari d'estiu:

HORARI D'ESTIU:

  • Dilluns, Dissabtes i Diumenges: de 9h a 14h 
  • Dimecres: de 9h a 14h i de 17h a 20h
  • Divendres: de 17h a 20h