El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Més oferta de cursos d'Alemany per l'Ocupació

curs alemanyEl Servei Local d'Ocupació de Canyelles, SERLOC, ha ampliat l'oferta de cursos d'Alemany per l'Ocupació i manté oberta la inscripció per a un nou grup, que començarà les classes al novembre.

Mentre, aquest dilluns 16 d'octubre, es posa en marxa el primer grup, amb una quinzena d'alumnes. L'Alemany per l'Ocupació és una proposta que es duu a terme a Canyelles des de fa més de tres anys de manera subvencionada. Es tracta de cursos semiintesius d'aprenentatge inicial d'aquesta llengua germànica, enfocats a la inserció laboral. L'objectiu és que les persones participants puguin adquirir noves competències i oportunitats per obtenir una feina. Així, a més de la formació específica de l'idioma, els alumnes tenen l'oportunitat de tenir contacte amb empreses que valorin candidats/es amb un cert coneixement de l'alemany per poder-los oferir una feina.

Aquesta formació està emmarcada dins les accions que s'organitzen des de l'Àrea d'Ocupació de l'Ajuntament de Canyelles per facilitar la incorporació laboral de les persones a l'atur. Ja és la quarta edició que es fa al municipi, amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona. En les passades edicions, s'han obtingut uns nivells d'inserció força alts, del voltant del 80%.

Si en edicions anteriors l'enfocament principal era l'aprenentatge de l'idioma, enguany la principal novetat és la implicació d'empreses de la zona en el projecte, per facilitar una possible inserció laboral d'aquestes persones.

Tot i que, inicialment, el SERLOC, dona servei a les persones que busquen feina de Canyelles, la participació a aquests cursos està oberta a tothom.

El curs que començarà al novembre s'ha programat per als dilluns, dimarts, dimecres i divendres, d'11:45h del matí a 14:15h del migdia, a l'Espai de la Gent Gran (Plaça del Casal). És un curs de 100 hores que està subvencionat al 100%. És obert a tothom, però preferentment a persones que estiguin a l'atur. Les places són limitades.

Feu clic aquí per descarregar la fitxa d'inscripció.

Qualsevol persona que estigui interessada en aquesta formació pot adreçar-se a l'OAC de l'Ajuntament, al telèfon 93 897 30 11 o bé al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.