fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Tutories a Canyelles pels estudiants de l’IOC del programa Suma’t

El programa Suma’t és una iniciativa del Departament de Treball, a través del Servei d’Ocupació de Catalunya, que busca la inserció formativa i laboral de joves majors de 18 anys i menors de 25 anys, que no han finalitzat l’educació secundària obligatòria. En la seva execució participen ajuntaments, consells comarcals i empreses privades. 

Recordem que el programa Suma’t està dirigit des del Consell Comarcal del Garraf però es treballa conjuntament amb els 4 municipis.

És un programa innovador que combina accions d’orientació, formació i l’adquisició d’experiència professional en empreses, amb l’objectiu de millorar la qualificació professional de les persones joves desocupades i facilitar la seva inserció laboral.

Dins de les accions de formació, els joves participants del Suma’t ja estant finalitzant la formació professionalitzadora, referents als continguts específics de l’especialitat escollida (comerç o hosteleria); i també ja han iniciat el curs per estudiar els diferents mòduls que els manquen per a obtenir el graduat en ESO.

Tot i que la modalitat d’estudi és la de l’aula virtual, es posen a disposició centres i llocs amb experts que realitzen accions de suport i tutories. Exclusivament pel programa Suma’t, i per tal d’evitar desplaçaments als joves de Canyelles, s’ha establert un horari d’atenció tutorial a Canyelles. Es tracta de l’Aula TIC que, des d’aquest mes d’octubre, 1 cop per setmana (dilluns de 9 a 11 hores), es desplaça una tècnica del Suma’t per a fer aquest suport als alumnes que ho necessitin.

Es preveu que el projecte Suma’t finalitzi el maig del 2012.

Per a més informació sobre aquest projecte fes un clic aquí.