fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Sala de premsa

2021 07 28 plemunicipalEl ple de l'Ajuntament de Canyelles, en sessió ordinària celebrada aquest dimecres 28 de juliol ha aprovat de manera definitiva l'ordenança per a la promoció de les instal·lacions d'autoconsum amb energia fotovoltàica en el municipi de Canyelles. Canyelles bonifica la instal·lació de plaques fotovoltàiques a particulars. Una mesura que es va aprovar inicialment a principis d'any i que permet que ls habitatges que incorporin instal·lacions fotovoltàiques d'autoconsum podran gaudir d'una bonificació de fins al 50% en el rebut de l'IBI durant un període de tres anys. Per a més informació cal adreçar-se a l'Ajuntament de Canyelles.

En el mateix ple municipal també es va aprovar la delegació de funcions a la Diputació de Barcelona de la taxa de vigilància i inspecció de la neteja de parcel·les. Cal recordar que és d'obligat compliment per part dels propietaris mantenir netes les parcel·les com a mesura de prevenció d'incendis i plagues. El no compliment d'aquesta mesura suposa una sanció i pot arribar a la neteja subsidiària per part de l'Ajuntament.

També es va aprovar l'adhesió de Canyelles a l'Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), la pròrroga de la suspensió de la vigència del contracte de concessió del centre de Dia Les Onades, obligat per la situació orginada per la crisi sanitària de la Covid-19 que no permet posar en marxa el centre de moment.

A la mateixa sessió s'ha aprovat la xifra de població a 1 de gener del 2021, que çes de 4.884 habitants; i també les festes locals per al 2022, que seran el 18 de juliol i el 9 de setembre, corresponent a les festes majors. De la mateixa manera es va aprovar la denominació de Plaça Marcel Bertran a la Plaça de les Fonts de les Quintanes.

Al ple també es va aprovar una modificació oressupostària, que suposa el canvi de partides, per poder tirar endavant serveis prioritaris especialment en l'àmbit de serveis viaris. 

Podeu veure la sessió completa al canal Youtube de l'Ajuntament,