El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Canyelles amb les dones empresàries

Trobada Dones Empresa

El col·lectiu Dones d’Empresa de l’Associació d’Empresaris de l’Alt i Baix Penedès i el Garraf ha presentat les línies estratègiques per als propers anys, les quals estan marcades per assolir noves fites que afavoreixin la interrelació entre empresàries i directives de l’entorn, en un acte el passat dijous al Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú en que hi va assistir l’Alcaldessa de Canyelles Rosa Huguet.

Dones d’Empresa és una xarxa que va néixer fa poc més de cinc anys de dones emprenedores, empresàries, directives i executives amb el propòsit de col·laborar en el desenvolupament de la dona professional i guanyar presència i visibilitat en els òrgans de decisió i de representació.

L’Ajuntament de Canyelles dóna suport al col·lectiu empresarial femení, un actiu de l’economia del nostre país i que representa una contribució a eliminar obstacles a l’hora de compaginar la vida professional amb la personal. L’equip de govern actual recolza totes aquelles accions i col·lectius que treballen per dinamitzar l’economia i crear ocupació, davant la situació de crisi econòmica actual.