El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

16 anys de Fira de Santa Llúcia 2018. Canyelles Viu la Màgia del Nadal!!!

2018 12 FSLweb

El certamen, amb 75.000 visitants,  s’ha consolidat com la segona Fira de
Nadal més important del país

Més de 350 parades de productes nadalencs, exposicions i activitats diverses omplen els carrers del municipi els dies 1 i 2 de desembre

La consellera Àngels Chacón i l'alcaldessa de Canyelles encenen el Nadal a Catalunya des de Canyelles

La Fira de Santa Llúcia arriba a la seva 16a edició carregada de novetats i activitats per a tota la família i amb la fermesa d’haver-se consolidat com la segona Fira de Nadal de Catalunya, arribant als 75.000 visitants en l’edició passada. Els dies 1 i 2 de desembre, els carrers del municipi es tornen a convertir en un gran mercat de Nadal, amb més de 350 parades de productes nadalencs, tradicionals, de jardineria, artesania i alimentació i amb un programa d’actes molt extens, amb més exposicions, més tallers infantils, les tradicionals cantades de nadales, l’Arbre dels Desitjos, la tradicional escudella de Nadal de la qual es reparteixen més de 9.000 racions, la Haima del Patge Vibó, la Casa del Pare Noel i les activitats per als més petits a la zona del Pol Nord, el Tió Gegant, i per segon any, la Botiga del Nadal.

Programa Actes Santa Llúcia 2018

Llegeix més...

Dos nou tòtems donen la benvinguda als visitants a l'entrada de Canyelles

IMG 20181123 WA0005Un està dedicat a Canyelles i l'altre a la Fira de Santa Llúcia

Canyelles, poble hospitalari i acollidor

Canyelles i la Fira de Santa Llúcia donen la benvinguda als visitants a la vila amb dos nous tòtems que s'han instal·lat a l'entrada del poble. Aquestes dues escultures, dedicades a Canyelles i la Fira de Santa Llúcia, s'hi  han instal·lat seguint una antiga tradició que mostra que es tracta d'una vila acollidora i hospitalària i que tothom hi és benvingut. S'hi han instal·lat dos tòtems, que assenyalen el nom de la vila i també el de l'esdeveniment més important que celebra la vila al llarg de l'any, la Fira de Santa Llúcia, en què rep milers de visitants.

Llegeix més...

L'espot de la 16a Fira de Santa Llúcia ja es pot veure a Canal Blau

L'espot publicitari de la 16a Fira de Santa Llúcia ja es pot veure des d'aquesta setmana a Canal Blau televisió. El conte del Perfum de Nadal, obra de Lluís Amaré, que tracta sobre la Fira de Santa Llúcia, és el fil conductor de la història que presenta enguany l'anunci, i amb la qual es convida tothom a participar d'aquesta edició de la Fira.

Llegeix més...

Canyelles encén el Nadal de Catalunya amb la consellera Àngels Chacón

 

2018 11 22 conselleraencesawebCanyelles encén el Nadal a Catalunya de la mà de la consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat Àngels Chacón.

Canyelles ha encés el Nadal de Catalunya aquest dijous de la mà de la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, i de l'alcaldessa Rosa Huguet. En un emotiu i multitudinari acte, han polsat el botó que dona la benvinguda al Nadal a tot el país. La consellera feia l'honor, d'aquesta manera, de participar en el tradicional acte d’Encesa de Llums del poble, que cada any aplega més participants i que serveix perquè Canyelles doni el tret de sortida al seu ampli programa nadalenc.

La consellera, que va ser rebuda a l'Ajuntament per l'alcaldessa i l'equip de govern, va signar el llibre d'honor i posteriorment va fer una visita al Centre de Qualificació Professional en Oficis Artesans, Artífex. Després es va afegir a l'acte que s'havia preparat amb motiu de l'Encesa de Llums. Hi va haver cantada de nadales per part d'Abraham Martínez i la Coral Pla del Bosc; lectura de poemes a càrrec de Josep Argensó, Irene Flores i Ricard Contreras; un ball dels Capgrossos Petits i la inauguració del pessebre de l'Ajuntament fet pel Grup de Savis. Després d'agrair haver estat convidada a aquest acte, la consellera i l'alcaldessa, amb els Capgrossos petits, van pitjar el botó que encenia l'Arbre dels Desitjos, l'enllumenat nadalenc dels carrers, al mateix moment que esclatava un castell de focs ofert per Pirotècnia Igual. El moment servia per encendre el Nadal a tot Catalunya.

Després, com és tradicional, la consellera també va ser l'encarregada d'inaugurar el Pessebre Gegant Solidari del Casal de Canyelles.

Un esdeveniment molt especial amb el qual l’Ajuntament de Canyelles vol donar la benvinguda al Nadal a tots els ciutadans i contagiar-los de l’esperit solidari, de felicitat i de màgia que regna aquests dies.

Llegeix més...