Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Reunió de treball entre el Diputat de Turisme Juan Luis Ruiz i l'alcaldessa de Canyelles Rosa Huguet

2019 09 30 visitajuanluisruizturismedibaL'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, ha rebut aquest matí de dilluns el diputat adjunt de Turisme de la Diputació de Barcelona, Juan Luis Ruiz, a l'Ajuntament de Canyelles. És la primera visita oficial que el diputat fa a Canyelles des del seu nomenament, ara fa unes setmanes.

Ha estat una trobada de treball en què l'alcaldessa ha presentat al diputat els actius, la trajectòria i la tasca que el municipi està fent en l'àmbit turístic. S'han posat sobre la taula alguns dels seus potencials com a destinació per a un turisme familiar; especialment en l'àmbit esportiu, patrimonial, gastronòmic, artístic i també en l'àmbit de fires i esdeveniments, tenint la Fira de Santa Llúcia (la segona de Nadal més important de Catalunya) i el reconeixement de Canyelles com a Capital del Nadal a Catalunya com a a grans centres d'interès.  

A la reunió, també s'han exposat els importants projectes que Canyelles està desenvolupant i que oferiran moltes possibilitats al municipi com són la Casa de la Natura, l'Espai Foc Ramon de la Torre i el Museu dels Minerals de Canyelles (MICA), entre d'altres.