El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Valoració molt positiva de la Fira de Santa Llúcia

Amb la il·lusió de voluntaris i paradistes va tenir lloc una nova edició de la Fira de Santa Llúcia a Canyelles. Enguany, amb la novetat dels dos dies de durada es va pretendre afavorir encara més l’auto-ocupació i el moviment econòmic que es genera en torn a les fires en general i en particular en aquesta, considerada la 3a Fira de Santa Llúcia de tota Catalunya amb 347 parades, una gran part d’elles de veïns i veïnes del municipi.
Amb la visita de personalitats com el Conseller en funcions Felip Puig i el Delegat de Govern en funcions Salvador Jorba es posa de manifest el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, les quals recolzen el projecte econòmicament. Aquest suport econòmic d’altres Administracions, sumat a l’aportació que fan els propis paradistes en concepte de taxa d’ocupació de Via Pública fa que aquesta Fira sigui un acte sostenible que genera ocupació i promociona el nostre municipi.
Pel que fa a l’assistència, segons estimacions policials, amb 49.000 visitants entre dissabte i diumenge, en aquest primer any l’ampliació de la Fira a tot el cap de setmana es consolida de manera definitiva.
Acomiadem així, un any més, la Fira de Santa Llúcia de Canyelles, una Fira on els visitants varen gaudir de les seves parades artesanes, de les Cantades de Corals i de les seves exposicions i activitats infantils, amb la Casa de les Tres Bessones creada per l’artista Vilanoví Lluís Amaré, la Casa del Pare Noel, el Patge Vibó, patge de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, que va rebre més de 1300 nens i nenes, el Pessebre solidari de més de 50m2 del Casal de Canyelles i les més de 6.000 degustacions d’escudella preparada pels voluntaris i voluntàries del Grup Dona i el Grup Savis.
El municipi de Canyelles es prepara ja per la resta de les activitats Nadalenques, destacant la 1a Festa Country solidària el dissabte 8, la 2a Nit de l’esport i sopar benèfic a favor de La Marató de TV3 el divendres 14 i el Pessebre Vivent els dies 22 i 23.