fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

RGPD

Informació detallada sobre tractament dades personals recollides a l'Acte lliurament tions de Nadal 2020

Informació detallada sobre tractament de dades personals Acte Lliurament Tions de Nadal 29 de novembre del 2020

Reglament General de Protecció de Dades (RGPD)

 

Qui és el responsable del tractament de les dades?

L'Ajuntament de Canyelles, CIF P0804200D, Plaça de l'Onze de Setembre, 1, 08811, Canyelles, Tel. 93 897 30 11, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Pot contactar amb el Delegat de protecció de dades (DPD) a través de l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Amb quina finalitat es tracten les dades personals?

L’Ajuntament de Canyelles registra les dades per tenir constància de les persones que, a nivell individual o en qualitat de representant de persones jurídiques, han autoritzat la difusió d'imatges o videos corresponents a l'acte de lliurament dels tions de Nadal, que té lloc el 29 de novembre del 2020, en els espais de comunicació i difusió propis del mateix Ajuntament. 

L’Ajuntament de Canyelles disposa d’espais de comunicació i difusió propis, inclosos els espais web, les xarxes socials, butlletins informatius  en format online i fen paper, publicacions informatives i de difusió d'esdeveniments, correus lectrònics, publicacions o avisos a dispositius mòbils, entre d’altres. En aquests espais es poden publicar imatges en què apareguin, individualment o en grup, els menors participants en aquest acte. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Canyelles demana el consentiment als pares, mares o tutors legals per publicar fotografies i vídeos on surtin els seus fills que hi siguin clarament identificables. 

 

 Quant de temps es conserven les dades?

Les dades personals es conservaran mentre la persona que ha signat el consentiment no manifesti la seva voluntat en sentit contrari. De la mateixa manera, les fotografies i videos es podran difondre pels esmentats espais, mentre la persona que ha signat el consentiment no manifesti la seva voluntat que s'aturi aquesta difusió. 

 

Quina és la legitimació per al tractament de les dades?

Les dades són objecte de tractament amb el consentiment de la persona que ha signat l'autorització corresponent, la qual en qualsevol moment podrà revocar aquest consentiment. En aquest cas, les imatges deixaran de ser difoses a partir del moment en què així ho manifesti. No afectarà les imatges difoses anteriorment, a no ser que així ho manifesti de manera explícita. 

 

A qui es comuniquen les dades?

Quan procedeixi, a Jutjats i Tribunals i altres organismes que legalment ho requereixin.

 

Quins drets existeixen en relació al tractament de les dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si l’Ajuntament de Canyelles està tractant les seves dades personals. En cas afirmatiu es té el dret a saber d’on s’han obtingut les dades, en el cas que no s’hagin proporcionat directament i la finalitat a les que es destinen. De manera general les lleis reconeixen a les persones interessades el dret a accedir a les seves dades, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar-ne la supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals es van recollir i no hi hagi obligació de conservar-les. En el cas de la subscripció a canals o serveis d’informació la supressió es fa immediatament després de rebre la sol·licitud de la persona interessada. En determinades circumstàncies els interessats poden sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, dret que li atorga el control d’aquestes dades principalment de cara a corregir tractaments inadequats i presentar reclamacions en defensa dels seus drets.

 

Com es poden exercir o defensar els drets?

Mitjançant un escrit adreçat a Ajuntament de Canyelles, Plaça de l'Onze de Setembre, 1, 08811, Canyelles. Si una persona considera que els seus drets no s’han atès adequadament, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (www.apd.cat). En qualsevol moment es pot adreçar directament al Delegat de protecció de dades (DPD) a través de l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..