El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Constituida la Taula de Seguretat i Prevenció pel Covid-19

2020 03 11 taulaseguretatcoronaviruswebL'Ajuntament de Canyelles pren mesures per evitar riscos i contagi davant el Covid-19

Seguint l'ordre del President de la Generalitat, es tanquen els centres educatius i també tots els equipaments municipals i se suspenen totes les activitats

MISSATGE ALCALDESSA ROSA HUGUET COVID-19

MESURES PREVENTIVES AJUNTAMENT DE CANYELLES

COMUNICAT TANCAMENT ESCOLES

L'Ajuntament de Canyelles també ha aprovat un protocol de Riscos COVID19 per al personal municipal

Tota la informació a: AJUNTAMENT CANYELLES

Seguiu els consells de SALUT

L'Ajuntament de Canyelles ha constituït la Taula de Seguretat i Prevenció davant del brot de Covid-19 a Catalunya. Una taula en què intervenen tots els agents i col·lectius implicats i de màxim risc: les direccions dels tres centres educatius; la doctora del Dispensari Mèdic, la Farmàcia Engel, els Guàrdies Municipals, l'Associació de la Gent Gran, entre altres entitats, i tot l'equip tècnic i representants del govern i municipals de l'Ajuntament de Canyelles.

La taula treballa de manera constant fent, en tot moment, un seguiment de la situació i prenent les mesures i directrius que s'emetini des del Govern de la Generalitat i des del Ministeri de Sanitat. I també informant de manera clara d¹e la situació. L'Ajuntament de Canyelles manté comunicació permanent amb les autoritats sanitàries.

Des de la Taula, presididida per l'alcaldessa Rosa Huguet, es llença un missatge de tranquil·litat i es demana actuar amb responsabilitat i que els ciutadans segueixen les recomanacions emeses pel Departament de Salut i pels canals oficials.

Teniu tota la informació a la web de l'Ajuntament de Canyelles:

AJUNTAMENT DE CANYELLES

Teniu tots els enllaços de la resta de canals oficials a continuació:

CANAL SALUT GENERALITAT

AGÈNCIA SALUT PÚBLICA

PREGUNTES I RESPOSTES SOBRE EL CORONAVIRUS

MINISTERI DE SANITAT

ORGANITZACIÓ MUNDIAL DE LA SALUT