fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Es reactiva l'activitat esportiva al pavelló municipal

2020 06 06 pavellóDes d'aquest dimecres 10 de juny es reactiva parcialment l'activitat esportiva al pavelló municipal 

Fins al 31 de juliol, obrirà els dimecres i divendres de 18h a 21:30h per als entrenaments de patinatge artístic de l'Associació Esportiva Sant Nicolau

 

Seguint les mesures que marca el govern de l'Estat per a aquest tipus d'activitats esportives en recintes tancats:

 • Entrenament de grups reduits, màxim 5/6 esportistes respectant d'aquesta manera el 30% de l'aforament.
 • L'accés es realitzarà per la porta del carrer Buscarró i per la porta d'accés al públic en condicions normals.
 • Només poden accedir els esportistes sota cita prèvia, l'entrenador o entrenadora i una persona responsable de l'entitat.
 • Prohibit l'accés als acompanyants i familiars.
 • No és permet l'ús de vestidors col·lectius.
 • Els esportistes, abans d'accedir al pavelló, hauran de desinfectar-se les soles de les sabates i les mans amb gel hidroalcohòlic.
 • Durant l'entrenament, l'entrenador/a ha de dur la mascareta obligatòriament.
 • Les tasques a realitzar durant l'entrenament hauran de ser sense contacte físic i mantenint la distància mínima de seguretat de 2 metres.
 • En el cas de compartir material, aquest s'haurà de desinfectar al final de cada torn.
 • Es realitzaran 2 torns d'entrenament per complir amb la normativa d'aforament.
 • Entre torn i torn hi haurà una diferència horària de 30 minuts per organitzar la sortida d'un grup i l'entrada del següent i evitar creuaments.
 • Només es poden realitzar entrenaments d'esportistes federats/es i ho hauran d'acreditar prèviament a l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament.

 

No podran fer ús d'aquestes condicions les persones que presentin símptomes, estiguin en aïllament domiciliari o en quarantena per un diagnòstic per COVID-19.

Serà responsabilitat dels presidents l'Associació Esportiva Sant Nicolau, o en el seu cas les persones assignades per substituir-los, de fer complir dita normativa a tots els participants.

Demanem responsabilitat i sentit comú a tots els usuaris/es per seguir complint les diferents mesures sanitàries i recordem que l'Ajuntament de Canyelles podrà en qualsevol moment procedir al tancament de les instal·lacions si s'observa el seu incompliment.

RETORN PROGRESSIU DE L'ACTIVITAT ESPORTIVA 

Les activitats esportives van retornant a l'activitat progresivament i amb moltes mesures de seguretat, prevenció i higiene per evitar al màxim l'exposició al Covid-19.

Primer va ser el pàdel. Després la petanca, també amb restriccions. Ara el patinatge, i s'està treballant per què a la fase 3 de la desescaladaes reiniciïn els entrenaments de futbol i taekwondo, sempre seguint les normatives marcades per les autoritats sanitàries.