Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

L'Artífex dissenya el nou programa de formació per al curs 2020-2021

2019 09 13 presentacioartifexL'Artífex es prepara per a la seva reobertura el pròxim curs

S'està dissenyant el nou programa de formació per al curs 2020-2021

L’Artífex, Centre de Qualificació Professional en Oficis Artesans de Canyelles  està treballant amb el disseny del nou programa de formació del pròxim curs 2020-2021 de l’Artífex amb l’oferta formativa ja existent dels cursos de pintura, ceràmica, costura, ceràmica en volums, vidre i puntes de coixí, pels adults i, manualitats creatives, pintura, fang en volums i vidre pels tallers dels infants. A aquest programa s’inclouran les noves propostes formatives en els quals s’està treballant. A principis de setembre de 2020, s’obrirà el període d’inscripcions pel proper curs 2020-21, igual que cada any.

L'Artífex va haver d'interrompre les classes i tancar obligatòriament en el moment en què es va decretar l'Estat d'Alarma pel govern Espanyol el mes de març amb motiu del Covid-19. Davant d'això, es va acordar retornar les quotes del mes de març dels alumnes i no cobrar les que restaven del curs. 

Des de l’Ajuntament de Canyelles es continua treballant amb aquesta gestió interna administrativa del retorn de les quotes, realització de manualitats i tallers virtuals que es pengen setmanalment a la web de l’Ajuntament de Canyelles, disseny de la programació del pròxim curs 2020-21 i futura obertura del centre. 

Segons indica el Departament d’Ensenyament de la Generalitat per aquest tipus de formació en oficis artesans, l’obertura de l’Artífex es proposa a partir del mes de setembre de 2020 amb l’aplicació de protocols i mesures sanitàries corresponents per garantir la major seguretat durant el retorn de les classes.