fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Els centres educatius la reobren a partir de l'1 de juny

2020 05 29 escolasantnicolauEls centres escolars del municipi reobren aquest dilluns 1 de juny, seguint les directrius del Departament d'Educació de la Generalitat.

L'assistència és voluntària per als alumnes, seguint indicacions del Departament d'Ensenyament.

No es faran classes lectives, ja que el curs 2019-2020, en aquest sentit, s'acabarà en format telemàtic el 19 de juny.

S'oferirà suport emocional, tutorial i d'acompanyament als alumnes

L' alcaldessa Rosa Huguet ha ofert tot el suport tècnic, administratiu i d'espais municipals als equips directius dels tres centres també de cara a l'inici del nou  curs, quan probablement sigui necessari un desdoblament d'aules. 

 

 

PLA REOBERTURA ESCOLA SANT NICOLAU

REOBERTURA INSTITUT PLA DEL BOSC

La reobertura que es proposa a partir de l'1  de juny i consisteix bàsicament en una acció tutorial d'acompanyament en cursos com 6è de primària i 4t d'ESO, ja que són els alumnes que canvien d'etapa educativa.

En l'etapa d'educació infantil, el que es preveu és acció d'acollida per motius de conciliació per a famílies en què els pares no poden teletreballar.

A la resta de cursos de primària i secundària, el que es preveu és tutoria personalitzada i acompanyament emocional.

La reobertura es fa eguint les indicacions del Departament d'Educació, que ja ha avançat que aquest curs 2019-2020, en l'àmbit lectiu s'acabarà en format telemàtic al juny.

En una trobada telemàtica celebrada aquesta setmana entre l'alcaldessa Rosa Huguet i les directores dels tres centres educatius de Canyelles, l'alcaldessa va oferir tot el  suport tècnic, administratiu i d'espais municipals de cara a l'inici del nou  curs, quan probablement sigui necessari un desdoblament d'aules.