El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Noves modalitats de la DGT per al Canvi de Domicili de Vehicles

2021 08 13 canvidomicilivehiclesdgt copiaLa Direcció General de Trànsit (DGT) ha incorporat dues modalitats per comunicar el canvi de domicili del vehicle:

Per via telefònica, a través del 060

Per internet, a la seu electrònica de la DGT

També es pot fer presencialment a les oficines de la DGT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Canvi de domicili vehicles 

 • Per via telefònica mitjançant el 060. D’acord amb la informació facilitada per la Prefectura Provincial de Trànsit i pel propi servei del 060, cal tenir en compte el següent:
 • Qui pot sol·licitar el canvi de domicili per aquesta via? Únicament els titulars de vehicles que siguin persones físiques, excepte en el cas de vehicles procedents de Ceuta, Melilla o Canàries (en aquest cas s’ha de realitzar el tràmit de forma presencial davant la PPT) o en el supòsit de COTITULARITAT  del vehicle (en aquest s’ha de sol·licitar presencialment davant la PPT o davant l’ORGT).
 • Quan es pot sol·licitar el canvi de domicili per telèfon? Quan hagi transcorregut un mes des de la data d’empadronament en el nou domicili (el servei del 060 comprovarà el nou domicili a través de l’INE).
  • El titular rebrà algun tipus de confirmació d’haver realitzat el tràmit? Sí. Prèvia comprovació de totes les dades que facilita el titular, la DGT anota el canvi de domicili i desprès envia la confirmació per correu electrònic en el que adjunta un document pdf on figura la nova adreça.
  • També es pot sol·licitar el canvi de domicili per al permís de conducció? En principi aquest servei està previst per tramitar el canvi de domicili dels vehicles, tot i que, segons ens informen des de la DGT, s’està treballant en una prova pilot per tal que també es pugui sol·licitar el canvi de domicili del permís de conduir.
  • Per internet mitjançant la seu electrònica de la DGT. Podeu consultar la informació que facilita la DGT en el següent enllaç: https://sede.dgt.gob.es/es/tramites-y-multas/tu-coche/cambio-de-domicilio/

   Així doncs, les modalitats existents actualment per sol·licitar el canvi de domicili del permís de circulació son les següents: 

   Presencialment a una oficina de l’ORGT (únicament per als municipis que han delegat la gestió de l’IVTM. Cal demanar cita prèvia: https://orgtn.diba.cat/ca/TramitsPagaments/CitaPrevia/citapreviaP0?NouTramit