fbpx
Queden ...
per la 22a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Nous horaris del bus interurbà a partir del dilluns 4 de setembre. Serveis cada mitja hora

2023 07 26 autobusplanacanyellesEl nou horari d'autobusos interurbans de la línia Vilanova-Canyelles-Olèrdola-Vilafranca es posen en marxa el dilluns 4 de setembre amb serveis cada mitja hora. 

Es dupliquen els viatges de la línia Vilanova i Vilafranca i de dilluns a divendres hi haurà un total de 23 serveis diaris, el doble que els actuals. D'aquests gairebé la totalitat són directes  Vilanova-Canyelles-Olèrdola-Vilafranca. I quatre passen també per les urbanitzacions de Can Roca i Vora Sitges, en el seu trajecte cap a Sant Pere de Ribes i Sitges.

L'Ajuntament de Canyelles bonifica el transport de la línia vilanova-Vilafranca amb les targetes T3G i T3J.

Podeu consultar i descarregar els horaris en el següent enllaç:

>>> HORARI BUS INTERURBÀ

El primer servei direcció Vilafranca sortirà de Vilanova a les 5:45h del matí arribant a Canyelles a les 6:15h. En sentit Vilafranca-Vilanova, el primer servei surt de Vilafranca a les 6:30h passant per Canyelles a les 6:40h.

Hi haurà autobusos cada mitja hora a les hores punta i cada hora, a les denominades hores vall.

També s'incrementen els serveis del cap de setmana.

L'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, s'ha mostrat molt satisfeta i després de l'anunci fa uns setmanes de l'increment dels serveis assegurava que feia temps que reclamàvem aquesta millora en el transport públic, que era una necessitat per a Canyelles, ha assegurat l'alcaldessa Rosa Huguet.

Beneficiarà tota la població en general i facilitarà els trasllats dels estudiants.D'una banda, els de Canyelles que s'han de desplaçar a altres poblacions del territori a cursar Batxillerat o altres estudis. I també per als que d'altres poblacions venen a Canyelles per cursar la  Formació Professional al Canyelles Espai Natura i a la futura Universitat Agrària de Canyelles.

L'alcaldessa Rosa Huguet s'ha mostrat molt satisfeta per aquest increment. Seguim treballant i seguim complint amb allò que ens havíem compromés.

El servei interurbà de la línia Vilanova-Canyelles-Olèrdola- Vilafranca el gestiona l'empresa Plana

AJUTS TRANSPORT PÚBLIC AJUNTAMENT DE CANYELLES

2023 09 01 AJUTSTRANSPORT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L'Ajuntament de Canyelles bonifica el transport públic.

Amb la targeta jove T3J  i la targeta T3G ofereix descomptes del 50% en el títol de transport T-Casual 1 zona

L'objectiu és facilitar l'accés al transport públic dels ciutadans i promoure la mobilitat sostenible

L'Ajuntament de Canyelles manté les seves bonificacions socials per al transport públic amb les targetes T3J i T3G. Les dues s'ofereixen a preu més reduït  a l'hora d'adquirir   el títol de transport T-Casual (1 zona) per als desplaçaments de la línia d'autobusos entre Vilanova i la Geltrú-Canyelles-Olèrdola-Vilafranca del Penedès. 

Per poder accedir aquest ajut, cal obtenir a l'Ajuntament de Canyelles els carnets d'ús unipersonal Targeta T3J o bé Targeta T3G

Targeta T3J

Adreçada al col·lectiu jove

T3j carnet 01 neta

Qui es pot beneficiar d'aquest servei?

  • Els joves d'entre 16 i 30 anys empadronats a Canyelles.

Com sol·licitar la Targeta T3J?

  • Adreçant-vos a l'Ajuntament de Canyelles i complimentant la instància en què s'adjunta la documentació sol·licitada.
  • Si es compleixen els requisits establerts, es fa entrega del títol de transport, un cop el ciutadà ha abonat els sis euros que li corresponen pagar. Se subvenciona un màxim d’una targeta multi viatge al mes.

Quina documentació cal aportar?

  • Volant d'empadronament
  • 1 fotografia mida carnet
  • 1 fotocòpia del DNI

TARGETA T3G

Aquesta targeta facilita l'accés al transport públic de diferents col•lectius de ciutadans com els pensionistes o les persones amb diferents graus d’incapacitat.

2020 T3Gdavant

És imprescindible, però, estar empadronat a Canyelles per poder optar aquesta bonificació, i identificar-se amb un carnet d’ús unipersonal: la targeta T3G

Amb aquest servei, l’Ajuntament subvenciona el títol de transport multi viatge T-Casual 1 zona per als desplaçaments de la línia d’autobusos Vilanova i la Geltrú-Canyelles-Olèrdola-Vilafranca del Penedès.

Aquesta bonificació es pot sol•licitar a l’Ajuntament de Canyelles, on s’ha de complementar una instància fent-ne la sol•licitud i adjuntar la documentació sol•licitada.

Si es compleixen els requisits establerts, es fa entrega del títol de transport, un cop el ciutadà ha abonat els sis euros que li corresponen pagar. Se subvenciona un màxim d’una targeta multi viatge al mes.

Qui pot ser beneficiari del servei T3G?
Persones majors de 65 anys, empadronades a Canyelles.
Persones amb discapacitat igual o superior al 33%, empadronades a Canyelles.
Persones amb grau i nivell de dependència reconeguts, empadronades a Canyelles.
Persones amb incapacitat permanent absoluta, empadronades a Canyelles.
Persones pensionistes per jubilació, menors de 65 anys, empadronades a Canyelles.

FACILITAR LA MOBILITAT

Millorar i facilitar la mobilitat dels ciutadans és un dels objectius del govern canyellenc amb la posada en marxa i manteniment d’aquestes línies d’ajuts. L’Ajuntament fa un gran esforç per assumir part del cost d’aquest servei i bonificar els ciutadans perquè en puguin fer ús. Una de les prioritats de l’equip de govern és donar més i millors serveis als ciutadans. I també seguir oferint importants bonificacions  i ajuts per facilitar l’accés a determinats serveis com el de transport públic.