fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

L'alcaldessa de Canyelles explica l'important treball que s'està fent per posar ordre a la situació urbanística

En una entrevista a Eix Diari, Rosa Huguet, destaca com els processos urbanístics han de servir per dotar de serveis i equipaments el municipi

Posar ordre a la situació urbanística del municipi i dotar de serveis tots els sectors és una de les premises amb què treballa l’Ajuntament de Canyelles, liderat per l’alcaldessa Rosa Huguet. En una entrevista al diari digital Eix Diari l’alcaldessa explica tot el treball que s’hi està fent per tirar endavant els processos urbanístics que han de servir per cohesionar i dotar de serveis i equipaments el municipi.

2018 10 04 monogràfichabitatgeEixDiariL’Ajuntament de Canyelles ‘està invertint molts esforços en avançar en aquests processos urbanístics per legalitzar tots els nuclis residencials i dotar tots els sectors del municipi dels serveis necessaris’, com recull l’entrevista. Tot i les dificultats que això suposa,  és una necessitat i una prioritat màxima de l’actual govern de Canyelles tirar-los endavant, per les noves oportunitat que s’obren per al municipi i per a la cohesió social del mateix, un dels grans valors de Canyelles que es mostra setmana a setmana gràcies a les activitats de les entitats i la gent del poble, apunta Rosa Huguet en l’entrevista.

En el mateix sentit, apunta que en tots els casos, els processos urbanístics s’estan tirant endavant tenint molt en compte la situació econòmica de les famílies i per això, es van fent per fases i establint quotes molt baixes. Hem volgut tenir en compte les realitats familiars per adaptar-nos a cada situació, recorda.

Un dels processos més importants que s’estan desenvolupant actualment és el de les Palmeres, on ja s’ha començat a instal•lar l’enllumenat públic. En aquesta nova via d’oportunitats que suposa per al municipi tenir urbanitzacions o barris amb els serveis necessaris, destaca per exemple la posada en marxa de la Casa de la Natura, a les Palmeres, que permetrà convertir la històrica masia de Cal Ferrer de Llacunalba en un espai de promoció i difusió de la natura, la cultura i l’art.

Un altre procés urbanístic que està en marxa és el de Vora Sitges, on s’està refent el projecte de reparcel•lació. Un altre procés urbanístic que va quedar aturat fa uns anys i que l’actual govern ha volgut abordar i tirar endavant i del qual parla l’alcaldessa.

I també ho fa sobre el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal, un full de ruta del que ha de ser el Canyelles del futur i que s’ha d’aprovar en breu.

Trobareu l'entrevista completa, tant en format escrit com en vídeo, en el següent enllaç:

EIX DIARI Revista Monogràfica CANYELLES