fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Nova actuació de millora i pacificació del trànsit

2018 11 14 obresrotondapalmeres2webEs construeix una rotonda d’accés als sectors Palmeres, Selva Meravelles i Muntanya del Mar

 S’instal·la un pas de vianants elevat a l’avinguda Espanya

 L’Ajuntament de Canyelles està duent a terme diverses actuacions de millora i pacificació del trànsit en alguns punts del municipi amb l’objectiu d’incrementar la seguretat dels vianants i conductors.

Concretament, aquest dimecres 14 de novembre s’està actuant en dos punts del municipi, l’accés als sectors de Palmeres, Selva Meravelles i Muntanya del Mar, d’una banda, i també  l’entrada al sector Califòrnia per l’avinguda Espanya.

En el primer dels casos, s’està construint i senyalitzant una rotonda per regular l’accés principal a Palmeres, Selva Meravelles i Muntanya del Mar. La rotonda s’està fent a la cruïlla que dona accés a aquests sectors des de l’antiga carretera C-15, que ara serveix d’entrada a aquestes urbanitzacions i també a la part alta del sector Califòrnia. Aquest és un punt on es concentra molt de trànsit ja que dona accés a una de les urbanitzacions amb més veïns del municipi. Amb l’actuació es regula aquesta entrada i es reforça la seguretat. Està previst que els treballs s’enllesteixin aquest mateix dimecres i no caldrà tallar el trànsit, tot i que es donarà pas alternatiu als vehicles.

2018 11 14 obresrotondapalmeres1web2018 11 14 entrada palmeres

Paral·lelament, també aquest dimecres 14 de novembre, s’està construint un pas de vianants elevat a la part inicial de l’avinguda Espanya, a l’entrada de la urbanització Califòrnia i Nou Canyelles. Aquest punt ha vist incrementar notablement el volum del trànsit de vehicles i persones i amb aquesta acció es vol millorar la seguretat dels vianants. Aquesta, a més, és una actuació prèvia a la construcció d’una illeta en aquest mateix punt, prevista per als pròxims dies. Tot plegat servirà per regular el trànsit a la zona i incrementar notablement la seguretat. Tampoc no serà necessari tallar el trànsit tot i que el pas de vehicles es farà de manera alternativa.

En els dos casos, tan en l’accés al sector Palmeres com en l’actuació a l’avinguda Espanya, l’Ajuntament dona resposta a les demandes dels veïns d’aquests sectors.

Aquesta reordenació del trànsit s’emmarca en el Pla de Seguretat Viària, i són dues accions més de les que es desenvolupen permanentment per garantir la seguretat dels conductors, vianants i veïns dels diversos carrers i sectors on s’actua. Construïm un nou Canyelles millor cada dia. Agraïm moltíssim l’ajuda de tothom per poder fer aquestes importants millores, assegura l’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet.