Els restauradors presenten el millor de la gastronomia local en la Dixieland Tast
Els restauradors i establiments locals han presentat el millor de la gastronomia canyellenca en una nova edició de la Mostra Dixieland Tast, que ha tornat a ser tot un èxit de participació.
La Mostra Gastronòmica tancava aquest diumenge la jornada Benvinguda Tardor, que ha omplert d'activitat cultural Canyelles durant tot el dia 2 d'octubre.
Llibres i Literatura, amb Lletres a la Plaça, Diada de la Gent Gran i Gastronomia amb la Dixieland Tast formen part d'aquesta jornada que ja s'ha consolidat al calendari festiu de Canyelles.
Un total de 9 restauradors de Canyelles i dos cellers han pres part d'aquesta nova edició de la Dixieland Tast, que ha estat amenitzada per la música del grup Más de Alba.
La Dixieland Tast ha tornat a ser un èxit total de participació. La vetllada gastronòmica per excel•lència de Canyelles va omplir de gom a gom la Plaça del Casal diumenge a la nit de públic que va poder gaudir de les propostes culinàries ofertes pels restaurants locals i de la música oferta pels grups Sons de Cuba amb Abraham Martínez i Más de Alba.
Els nou establiments i restaurants participants van repartir les 3.000 racions que havien preparat per a la vetllada.
Les propostes gastronòmiques que han presentat els restaurants i establiments participants han estat les següents:
RESTAURANT LA TABERNETA “CA LA INGRID”
Hamburguesa Ca la Ingrid de vedella (opció d’hamburguesa vegana per els vegetarians).
Calamars a l’andalusa casolans ("sevillanos").
Bacallà a la llauna amb mongetes.
BAR CASAL DE CANYELLES
Braves “Torpedos” de llagostí.
Pop a la Gallega.
QUEVIURES CAL DEUS
Lasanya de carn.
Barreja de botifarra amb bolets.
PIZZERIA QUEEN
Porcions de Pizza:
York.
Bacó amb Frankfurt.
Quatre Formatges.
PASTISSERIA HIDALGO
Tortells de massapà.
Coques de cabell d’àngel.
Coques de llardons.
Lioneses.
Tartaletes de fruita.
Brioixos de crema i nata.
FLECA BERTRAN
Tortells de massapà.
Coques de fruita.
Coques de pinyons.
Coca brioix amb crema.
Carquinyolis.
RESTAURANT CAL MANELET
Croquetes del xef.
Mandonguilles de l'àvia.
Fideuà.
RESTAURANT LA PARRILLA DEL POU NOU
Timbal de verdures.
“Calamarcitos encebollados”.
“Chorizo criollo” con samfaina.
GRUP DONA
Fideuà.
Carn amb bolets.