Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

S’obren les inscripcions per a la XV Cursa Popular de Canyelles

 

XV Cursa PopularFins el divendres 12 de juliol es podran realitzar les inscripcions anticipades i gratuïtes per el que serà el quinzè aniversari de la “Cursa Popular de Canyelles” que tindrà lloc el dissabte 13 de juliol a les 19h de la tarda. Les inscripcions es podràn fer a través del portal web de l’Ajuntament www.canyelles.cat on s’haurà d’omplir el formulari d’inscripció adjunt a aquesta notícia. També es podran fer inscripcions el mateix dia a la plaça del Casal des de les 17:00 hores. L’únic requisit per participar i recollir el dorsal serà l’entrega d’1 kg o 1 litre de qualsevol aliment.

Es tracta d’una cursa mixta on hi ha parts d’asfalt i part de pista de terra, transcorrerà pels carrers i l’entorn del municipi i el recorregut serà d‘uns 7 km.

El quinzè aniversari de la Cursa Popular de Canyelles serà l’acte amb més rellevància dels actes esportius previstos per la Festa Major que es realitzen el cap de setmana abans dels actes festius i culturals sota el lema “ A Canyelles Viu l’Esport”.

 

Llegeix més...

Benito Nogales, campió de Catalunya de Veterans en 3000 metres obstacles

 

2013 BenitoNogales atletisme1Benito Nogales, l’actual conserge de la Zona Esportiva de Canyelles, es va penjar la medalla d’or de la categoria m45 als 3.000 metres obstacles del Campionat de Catalunya de veterans a l’aire lliure. La prova es va celebrar al Maresme, el dissabte 29 de Juny a la localitat de Calella, Benito va marcar un ritme constant amb el que va aconseguir desgastar els seus rivals per despenjar-los a mitja cursa i creuar per linea de meta sense cap oposició i amb un temps d’11 minuts i 17 segons.

Benito Nogales Cremades, nascut a 01/09/1965, va començar a córrer al Col•legi dels Franciscans, Sant Bonaventura, de Vilanova i la Geltrú. Ha estat un dels millors atletes del PPCD ATLETISME VILANOVA, i en l'actualitat continua entrenant i competint en proves de veterans.

Llegeix més...

Éxit de la segona caminada del “Cicle de caminades a la llum de la lluna plena”

El passat dissabte 22 de Juny es va portar a terme la segona caminada nocturna sota la llum de la lluna plena que organitzava l'Àrea d'Esports del Ajuntament de Canyelles.
La sortida va ser a les 21:30 hores des del Gimnàs Municipal amb un total de 200 persones inscrites.

La caminada, que aquest cop es va dirigir al Castell d’Olèrdola per camins i corriols de muntanya i asfalt, va agradar a tothom, ja que va passar enmig de l'entorn natural que envolta al municipi, per camins plens de naturalesa i en fer-se de nit, va ésser una experiència molt bonica.

L’àrea d’esports de l’Ajuntament de Canyelles mitjançant el seu regidor en Francisco Ruiz Gracia, que va ser el guia de l'expedició, va posar a disposició dels caminants el camió dels Serveis Municipals perquè tothom qui volgués hi pugés les bosses i motxilles amb els entrepans i begudes, i així, per alliberar-los de pes.

Així doncs, un cop a dalt del cim els caminants van sopar el que s’havien portat de casa, i cap a les 23:00 hores es va iniciar la tornada, aquesta ja per asfalt, per la carretera de Daltmar a Canyelles, acompanyats pels Agents Municipals fins a la pista del Casal.

Llegeix més...