fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Celebració la diada de Santa Cecília

Amb motiu del dia dels músics (Sta Cecília), el dia 22 de novembre, a la llar d’infants Els Patufets de Canyelles, des de ja fa uns anys, hem introduït aquesta temàtica en la programació del centre, i durant tota una setmana, convidem a familiars i amics dels infants que acudeixen a la llar a que vinguin i comparteixin amb tots els infants i tota la comunitat educativa els seus coneixements musicals.

Llegeix més...

Procés electoral del Consell Escolar de la llar d'infants

Segons la Llei Orgànica 9/1995, de 20 de novembre estableix els òrgans col•legiats i  el Decret 317/2004  de 22 de juny per el qual es regulen la constitució i composició del consell escolar dels centres docents públics, la llar d’infants Els Patufets II per tal de donar compliment a l’esmentada llei es creu en la necessitat comunicar les dates en que es durà a terme el procés electoral per tal de constituir  el Consell Escolar, per la qual cosa, es posa en el seu coneixement els terminis i dates establertes:

  1. Del 7 al 13 de novembre podran consultar el Cens que estarà exposat a la llar  d’infants  i al tauler d’anuncis de l’Ajuntament. Un cop comprovat que el seu nom figura en el cens podran manifestar mitjançant nota escrita davant el Registre General de l’Ajuntament que estan interessats en presentar-se com a candidats.
  2. Reclamacions a inscripcions dels censos electorals del 14 al 16 de novembre en el Registre General de l’Ajuntament que un cop registrat es traslladarà a la mesa.
  3. Sorteig i constitució de la mesa electoral 9 de novembre.
  4. Presentació de candidatures  fins el 12 de novembre.
  5. Proclamació de les candidatures i publicades en els taulers d’anuncis de la Llar d’Infants municipal Els Patufets i l’Ajuntament el 14 de novembre.
  6. El dia 28 de novembre es duran a terme les votacions a la mateixa Llar d’infants.

 

Castanyada a la Llar d'infants

Aquest divendres 28 d’octubre vam celebrar a la llar d’infants Els Patufets la tradicional Castanyada acompanyats per moltes de les famílies de la llar. L’activitat es va desenvolupar a la tarda i dins l’horari escolar i vam poder gaudir de la projecció d’algunes fotos i instantànies d’altres moments viscuts a la llar, com ara la verema, els primers dies de l’adaptació, experimentació amb panellets, experimentació amb els fulls i els fruits de la tardor, psicomotricitat, alguna sortida al camp, etc, tot això amenitzat amb música tradicional i pròpia d’aquestes dates (castanyada, la tardor, ...). Ens va visitar una castanyera molt especial que ens va donar castanyes i panellets, alhora que li cantàvem la seva cançó i la ballava. Les famílies dels infants van col·laborar portant begudes i altres utensilis. Val a dir que des de la llar valorem molt positivament el fet que les famílies facin l’esforç de participar i col·laborar en qualsevol tipus d’iniciativa que es plantegi i que us animem a que vingueu a tocar algun instrument o a cantar durant la setmana dels músics, que serà entre el 21 i el 25 de novembre de 2011.

Veure gal·leria fotogràfica

Verema a la llar d'infants

El passat divendres 16 de setembre, a la llar d’infants vam celebrar la festa de la verema, activitat pròpia de la nostra cultura i del nostre entorn i que per a molts representa el final de l’estiu i l’inici del curs escolar. Els infants, juntament amb les seves famílies i educadores del centre, van poder gaudir d’una tradició que sembla que mica en mica es va perdent. Tot i que d’entrada als infants els feia respecte trepitjar el raïm a dins d’una piscina de plàstic, de mica en mica, i veient que pares i educadores perdien la vergonya i els animaven a participar d’aquesta activitat que molts era la primera vegada que la duien a terme. Després de trepitjar el raïm i treure’n força suc, vam berenar una mica de galetes amb most ben fred per tal de tastar el suc que s’extreu del raïm. La festa va estar molt animada i participativa, enguany que era el segon any que dúiem a terme l’activitat, hi va haver força famílies que es van animar a venir a fer la verema.

Veure gal·leria fotogràfica