fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Berenar de Nadal a la Llar d'Infants

El passat 22 de desembre de 2011 coincidint amb la finalització del primer trimestre del curs 2011-2012, a la llar vam celebrar un berenar amb totes les famílies dels infants que acudissin normalment a la llar.

Abans del refrigeri en el que hi van participar els pares dels infants, vam fer una reunió informativa de tots els pares i mares amb les tutores d’aula corresponent a les seves aules respectives, on vam comentar com havia anat a nivell de grup el període d’adaptació.

Llegeix més...

Celebració la diada de Santa Cecília

Des de ja fa uns anys, a la llar d’infants hem incorporat la setmana dels músics en la programació del centre fent-la coincidir amb el dia dels músics (22 de novembre, Sta Cecília).

Cada any, animem a les famílies per tal que vinguin a ensenyar-nos a la llar si toquen algun instrument musical, i a que el toquin i comparteixin aquests coneixements amb tots els infants de la llar. Enguany, ens vindrà a ensenyar l’acordió el Josep Mª Cano, músic de professió i amb una llarga i reconeguda experiència en la docència de la música.

Podrem gaudir-ne juntament amb els infants que van a P3 de l’escola el dilluns 21 de novembre. El dimecres 23 de novembre, els nens més grans de l’escola vindran a buscar-nos a la llar i anirem tots junts a l’escola, on ens tocaran diferents instruments que estan aprenent a tocar. El dijous 24, vindrà l’avi d’un infant de l’aula de bastons i també ens tocarà diferents instruments, i un altre dia, també vindrà un guitarrista.

Veure gal·leria fotogràfica

Celebració la diada de Santa Cecília

Amb motiu del dia dels músics (Sta Cecília), el dia 22 de novembre, a la llar d’infants Els Patufets de Canyelles, des de ja fa uns anys, hem introduït aquesta temàtica en la programació del centre, i durant tota una setmana, convidem a familiars i amics dels infants que acudeixen a la llar a que vinguin i comparteixin amb tots els infants i tota la comunitat educativa els seus coneixements musicals.

Llegeix més...

Procés electoral del Consell Escolar de la llar d'infants

Segons la Llei Orgànica 9/1995, de 20 de novembre estableix els òrgans col•legiats i  el Decret 317/2004  de 22 de juny per el qual es regulen la constitució i composició del consell escolar dels centres docents públics, la llar d’infants Els Patufets II per tal de donar compliment a l’esmentada llei es creu en la necessitat comunicar les dates en que es durà a terme el procés electoral per tal de constituir  el Consell Escolar, per la qual cosa, es posa en el seu coneixement els terminis i dates establertes:

  1. Del 7 al 13 de novembre podran consultar el Cens que estarà exposat a la llar  d’infants  i al tauler d’anuncis de l’Ajuntament. Un cop comprovat que el seu nom figura en el cens podran manifestar mitjançant nota escrita davant el Registre General de l’Ajuntament que estan interessats en presentar-se com a candidats.
  2. Reclamacions a inscripcions dels censos electorals del 14 al 16 de novembre en el Registre General de l’Ajuntament que un cop registrat es traslladarà a la mesa.
  3. Sorteig i constitució de la mesa electoral 9 de novembre.
  4. Presentació de candidatures  fins el 12 de novembre.
  5. Proclamació de les candidatures i publicades en els taulers d’anuncis de la Llar d’Infants municipal Els Patufets i l’Ajuntament el 14 de novembre.
  6. El dia 28 de novembre es duran a terme les votacions a la mateixa Llar d’infants.