El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Visita del Departament d'Educació per conèixer el projecte de Formació Professional a Canyelles

2020 12 14 visitabarbacil3Representants del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya han visitat aquest dilluns Canyelles per conèixer de primera mà el projecte de Formació Professional al municipi.

Judith Barbacil, adjunta a la Direcció dels Serveis Territorials de Barcelona-Comarques; Yolanda Parejo, coordinadora de Formació Professional, i Baltasar Salvà, Tècnic de Planificació, s'han reunit al matí a l'Ajuntament de Canyelles, amb l'alcaldessa Rosa Huguet i l'equip de govern municipal.

Llegeix més...

Es lliuren els premis als guanyadors del Concurs de Dibuix de la Fira de Santa Llúcia

2020 12 09 concursdibuixfira2019Els alumnes de 5è de l'Escola Sant Nicolau han visitat aquest matí de dimecres l'Abre dels Desitjos i el Nadal Màgic.
L'acte ha servit per lliurar els premis als guanyadors del Concurs de Dibuix de la Fira de Santa Llúcia 2019.
 
Tots els participants han rebut un diploma d'honor i el conte "La llegenda de les teies" escrit per LLuís Amaré i il·lustrat per Jordi Amaré. A més, els guanyadors han rebut un lot de productes de dibuix.

Llegeix més...

Reunió de regidors d'Ensenyament de la comarca del Garraf

2020 11 26 reunioeducaciocomarcaLa regidora d'Ensenyament, Marta Romero, ha participat aquest dijous a la reunió dels responsables d'Educació dels ajuntaments del Garraf amb la consellera comarcal de l'àmbit.

A la trobada s'han posat sobre la taula temes com els ajuts de menjador i transport escolar de cars al curs 2020-2021, o el Pacte per l'Ocupació, entre d'altres.

Llegeix més...

La llar d'infants municipal celebra el Dia de la Música

La llar d'infants municipal els Patufets celebra Santa Cecília, el Dia de la Música.