El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

La llar d'infants Els Patufets celebra el Dia Universal dels Drets dels Infants

2020 11 20 muraldretsinfantsllarLa llar d'infants municipal Els Patufets ha celebrat el Dia Universal dels Drets dels Infants fent un gran mural.

 

Dia Universal dels Drets dels Infants

2020 11 20 diainfantsEl 20 de novembre se celebra el Dia Universal dels Drets dels Infants per commemorar l’aprovació de la Convenció dels Drets de l’Infant per part de les Nacions Unides el 20 de novembre de 1989, que posteriorment va ser ratificada per tots els països de l’ONU.

CONVENCIÓ DELS DRETS DE L'INFANT

Llegeix més...

Acabat el nou mural de la llar d'infants municipal

El nou mural presideix tota la façana d'entrada de la llar d'infants municipal Els Patufets. 

L'ha fet l'Àlvaro Marin en el marc del programa de Joventut No la Pintis

L'artista Àlvaro Marín, ja ha acabat el nou mural que presideix la façana d'entrada de la llar d'infants municipals Els Patufets. L'obra està dedicada i inspirada en el Patufet, el personatge que dona nom al centre i vol ser un homenatge a la literatura infantil i a la cultura popular catalana. És una reproducció del dibuix que apareix al conte 'En Patufet'.

Llegeix més...

Reunió amb Ensenyament per coordinar la Formació Professional a la comarca

2020 11 18 reuniofpAquest matí important reunió de l'alcaldessa Rosa Huguet amb la directora adjunta dels Serveis Territorials Barcelona Comarques del Departament d'Educació, Sra. Judit Barbacil i amb la coordinadora de Formació Professional, Sra. Yolanda Parejo, amb l'objectiu de valorar l'oferta de formació professional que es fa a la comarca del Garraf.

L’Institut Pla del Bosc ja ofereix aquest curs dos cursos de formació professional de la família professional agrària. Es tracta d’im PFI d’Auxiliar d’Activitats Forestals i un IFE d’Auxiliar en Cura d’Animals I Espais Verds. 

Llegeix més...