El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Teatre de titelles a la llar d’infants

2016 02 16 LlarTitellesEls infants de l’escola bressol municipal, disposen d’un nou equipament: un fantàstic teatre per a fer-hi titelles!

Així que avui dimarts, s’han ajuntat les aules de bastoners i gegants i han gaudit del conte de la caputxeta vermella amb titelles, ja que durant aquests dies treballaran el color vermell.

Llegeix més...

L’Ajuntament organitza un taller sobre habilitats per negociar en família a l’ Institut Pla del Bosc

2016 02 11 TallerLa Diputació de Barcelona ofereix als municipis un conjunt de recursos tècnics per a complementar el treball municipal de suport a la funció educativa de les famílies. 

Aquests recursos són tallers com el que es durà a terme l'11,16 i 18 de febrer a les 17?h a l’ Institut Pla del Bosc sota el títol: Reptes i Habilitats per negociar en família?.

Es tracta d’un taller participatiu adreçat a pares i mares que els pot ajudar a prevenir aspectes com el fracàs escolar, millorar la comunicació i la resolució de conflictes familiars, així com compartir experiències amb altres pares i mares d’adolescents.

Llegeix més...

L’escola Sant Nicolau i l’ Institut Pla del Bosc organitzen diferents activitats per celebrar el carnaval

Celebració del carnavalAhir dijous gras van començar les activitats per celebrar el carnaval tant a l’escola com a l’institut de Canyelles.

Els alumnes de l’escola Sant Nicolau van fer una excursió per continuar la tradició d’anar a menjar la truita, apropant-se a diferents punts del municipi com el Parc de Can Dori o la pista Esportiva de Palmeres. Durant el dia d’avui continuaran amb la festa de carnaval que es celebrarà al pati de l’escola amb tots els alumnes i professors. 

Des de l’ Institut també han organitzat una diada festiva en la que s’han fet activitats esportives i exhibició de balls per part de l’alumnat, així com pregó del carnestoltes de la mà d’un grup d’alumnes. Alumnes i professors han gaudit junts d’aquesta festa per retornar a l’activitat lectiva el proper dimarts 9 de febrer.

Celebració del carnaval

La Llar d’Infants Els Patufets celebra el seu carnaval més pirata

Les famílies han celebrat el carnaval a la llar d'infantsAvui la llar d’infants municipal els Patufets ha celebrat una gran festa de carnaval on tots els infants i les seves famílies hi ha participat.

Des del més petit de la classe dels tabalers fins al més gran de la classe de gegants ha estat treballant la temàtica de carnaval durant els darrers dies.

Enguany van disfressats de pirates i han lluït les seves disfresses en una barca-carrossa molt especial que els ha acompanyat des de la llar fins a la sala multicultural on els esperava una gran festa per a grans i petits.

Llegeix més...