Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Els més petits i petites de la Llar tasten la tardor

2014 11 18 Llar Tardor 01

Els més petits i petites de la llar d’infants han estat fent experimentacions amb elements de la tardor. Han experimentat la caiguda de les fulles dels arbres en aquesta estació de l’any, la textura de les fulles i el soroll que en resulta d’aixafar-les quan estan seques.

També han tastat els fruits de la tardor (patata, moniato, magrana, castanyes, ...).
Tot un món de sensacions d’olors, sabors i textures de tardor!

Llegeix més...

La castanyera visita la Llar d’Infants municipal

2014 10 31 CastanyadaLlarInfants 01El passat divendres 31 d’octubre es va celebrar a la llar d’infants Els Patufets la tradicional Castanyada.

L’activitat es va desenvolupar a la tarda i dins l’horari escolar i tota la comunitat educativa(infants, mestres i famílies) van poder gaudir de la projecció d’algunes fotos i instantànies d’altres moments viscuts a la llar, els primers dies de l’adaptació, experimentació amb panellets, experimentació amb els fulls i els fruits de la tardor, psicomotricitat, alguna sortida al camp, etc...

Llegeix més...

Fem panellets a la Llar d'Infants

2014 10 30 PanelletsalaLla 01Dijous 30 d’octubre a la llar d’infants, tots els nens i nenes han pogut experimentar amb la massa dels panellets, han gaudit fent panellets de coco, de xocolata, d’ametlla, etc.

Els han enfornat, i divendres 31, dia de la castanyada els podran tastar.

Umm què bons!

Llegeix més...