El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

S'obren les inscripcions per a la 4a cursa de muntanya Pic de l'Àliga

Enguany, el proper cap de setmana del 10 i 11 de Març, a l’entorn natural de Canyelles tindrà lloc un dissabte i un diumenge amb tres proves esportives.

Llegeix més...

Continúen els actes nadalencs a Canyelles amb la primera edició de la cursa Sant Silvestre

Aquest passat dissabte 31 de Desembre, a les 12h del migdia, es va donar el tret de sortida davant de la sala multicultural a la 1a Cursa Sant Silvestre de Canyelles, cursa popular de participació gratuïta organitzada conjuntament per l’Agrupació de balls populars i l’Ajuntament de Canyelles.

Amb la participació de 198 inscrits en aquesta primera edició de la cursa, de recorregut totalment urbà i amb una distància total de 1609 metres, en la qual s’han pogut veure participants amb guarniments nadalencs, famílies i fins i tot mascotes, els primers classificats han estat Benito Nogales, Xavi Sanchez, Victor Moreno i en dones Gemma Font, Mercè Guerra, Beatriz Cobacho.

Llegeix més...

1era Cursa San Silvestre de Canyelles

La 1ª Cursa Sant Silvestre Milla Popular de Canyelles tindrà lloc el proper dissabte 31 de Desembrea les 12h del migdia i la sortida serà des de el Carrer Major just davant de la plaça del Casal i el Teatre Municipal.

El recorregut de la Cursa es de 1,6 Km, recorregut urbà tot per asfalt i amb un petit pendent,  es un recorregut senzill i de molt poca dificultat ja que la idea es que participi tothom, nens, nenes, joves, adults, gent gran, mascotes, etc…

Llegeix més...