El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Gran participació en els actes esportius de festa major “ viu l’esport a canyelles 2011” del 16 i 17 de Juliol

Des de fa uns anys els actes esportius de la Festa Major es celebren el cap de setmana anterior als actes festius i culturals sota el lema de “Viu l’esport a Canyelles”. Aquest any un total de 550 participants s’han donat cita a les activitats programades des de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament on han participat, pares, mares, fills, nens i nenes, gent gran i gent d’altres municipis.

El cap de setmana esportiu va tenir inici el dissabte a les 10h amb la passejada Btt. Amb la col·laboració del Club Ciclista O2 Sports, es va marcar una ruta que sortia des de la pista del Casal, i que transcorria per el voltant del municipi. El Club, aquesta vegada va dissenyar dos circuits, un que era més curt i de menys dificultat que estava dissenyat per aquella gent que no esta tan acostumada i l’altre en que era una mica més dificultosa per aquells que encara en volien més, un responsable de l’organització es va fer càrrec d’anar al capdavant de cada grup. En arribar, el club va organitzar un circuit d’habilitat a la pista del casal per als mes menuts. Tots els participants van tenir una samarreta identificativa del “Viu l’esport” , refrescs i per els més petits una medalla. Un total d’una 70 ena de participants entre ells moltes famílies amb els fills.

Llegeix més...

Visita del club esportiu Taiga a l’Ajuntament

Un any més, la casa de colònies de Canyelles, El Pinar, ha estat el lloc escollit per un grup de nens i joves disminuïts psíquics i mentals provinents del Club Deportivo Taiga de Barcelona, els quals han gaudit deu dies d’activitats a la natura.

L’Alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet i Sugranyes, els va convidar a conèixer les instal·lacions de l’Ajuntament i el seu funcionament, després varen tenir una xerrada amb ella on se’ls va fer entrega d’un petit detall.

L’Esport dóna el tret de sortida a la Festa Major de Santa Magdalena de Canyelles 2011

Els dies 16 i 17 de Juliol, Canyelles celebra les jornades “Viu l’Esport”, un conjunt d’activitats esportives que donen el tret de sortida als actes festius de la Festa Major de Santa Magdalena. “Viu l’Esport” és un cap de setmana dedicat a tot tipus d’activitats esportives a les que tothom hi pot participar per tal de fomentar la importància de la pràctica esportiva.

Com a novetat , enguany, es realitzarà un acte institucional per als esportistes de relleu del municipi, serà una recepció a l’Ajuntament per l’Alcaldessa i el Regidor d’Esports on es farà entrega d’un obsequi com a reconeixement a la seva tasca esportiva durant la temporada i als èxits aconseguits.

Llegeix més...