Queden ...
per la 20a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Recorregut de la XIV Cursa Popular de Canyelles

Ja podeu consultar el recorregut de la XIV Cursa Popular de Canyelles, que es dua a terme aquest dissabte 14 de juliol.

La primera imatge es correspòn al traçat complet de la cursa. En les altres tres imatges podeu veure diferents trams amb una mica més de detall.

Inauguració de la nova zona d'skate a Canyelles

Dintre del projecte de dinamització esportiva dels joves de Canyelles, les Àrees d'Esports i de Joventut de l'Ajuntament de Canyelles, faran aquest diumenge 15 de juliol la inauguració oficial de la nova zona d'skate al municipi.

Dijous 12 els tècnics de l'empresa SPOKORAMPS, especialitzada en skateparks, instal·laran a la zona del costat de la sala del teatre dos mòduls fixes: un Quarter (una rampa amb barana) i un Funbox (plataforma amb barana), en aquests mòduls es podran utilitzar els patins, monopatins, bmx i altres. Aquesta ubucació serà temporal fins que s’adeqüi el lloc de la zona esportiva destinat a aquesta activitat.

Els mòduls triats i la ubicació d’aquests s’han consensuat amb una reunió amb l’alcaldessa de Canyelles Rosa Huguet i Sugranyes, les Regidoria de Joventut i Esports i un grup de  joves del municipi interessats en aquest esport.

Presentació del projecte d’ordenació i viabilitat de la Zona Esportiva Municipal de Canyelles

Dimarts 10 de Juliol el Diputat d’Esports Josep Salom de la Diputació de Barcelona va fer entrega a l’Alcaldessa de Canyelles Rosa Huguet i Sugranyes i al Regidor d’Esports Sr. Francisco Ruiz,en presencia d’altres membres del Consistori, el projecte d’ordenació i viabilitat de la Zona Esportiva Municipal, dut a terme pels tècnics del servei d’esports de la Diputació de Barcelona en coordinació amb l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Canyelles i els Serveis Tècnics Municipals.
L’acte va tenir lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Canyelles en que l’Arquitecte redactor Sr. Jordi Alvarez va fer la presentació del projecte i el representant de l’empresa de consultoria ITIK va exposar la viabilitat del mateix.

Llegeix més...