El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Ocupació

Aprovats amb nota en Alemany

2016 09 06 CursosAlemanyDintre de les accions que es duen a terme des de del Servei Local d'Ocupació (SERLOC) per donar suport a la recerca activa de feina, es troben projectes formatius, com per exemple els cursos d'alemany dirigits a les persones que estan buscant feina i que necessiten nous enfocaments en la seva cerca d'una feina.

Dels cursos d’Alemany que s’han anat fent en el darrer any, hi ha hagut alumnes que han decidit provar d’examinar-se per tal de tenir un reconeixement oficial d’alemany. Doncs bé, val a dir que totes les persones que s’han presentat han aprovat, tant en el nivell A1 com l’A2, i el 90% amb notes de notable alt i excel·lent.

Llegeix més...

Finalitzen les formacions en TIC i Alemany

2016 07 04 FinalitzacioCursAlemanyDes del passat agost, s'han portat a terme a través del Serloc (Servei Local d'Ocupació de Canyelles) diverses accions ocupacionals amb la finalitat de la millora de la recerca de feina de les persones.

Així, s'han portat a terme, 5 cursos diversos d'alemany, 1 curs d'Operacions bàsiques de cuina, 3 cursos d'informàtica i 2 tallers de recerca de feina, amb una participació total de gairebé 70 persones.

Aquest mes de juliol, finalitzen doncs, totes les accions formatives i estan previstes l'organització de tallers durant la tardor.

Llegeix més...

Projectes de polítiques actives d'ocupació al municipi

2016 06 29 PlansOcupacio 01Possibilitar l'accés al món laboral i vetllar pel dret al treball són finalitats per l'Ajuntament de Canyelles. Aquest posa a disposició el SERLOC- Servei Local d'Ocupació de Canyelles per desenvolupar accions en diferents àmbits.

Així, en el darrer any s'han engegat 3 plans d'ocupació a Canyelles, tots els amb durades de 6 mesos, i que han possibilitat la contractació de 9 persones en situació d'atur.

Llegeix més...

Joves de Canyelles troben feina gràcies al programa Fem Ocupació pels Joves

2016 05 05 FemOcupacioAquest passat mes d'abril, joves de Canyelles van iniciar una formació en Operacions bàsiques de cuina i de treball en equip. Es tracta d’un programa de Garantia Juvenil anomenat Fem Ocupació pels Joves, d’àmbit comarcal i en el que la meitat dels joves que han estat acceptats són de Canyelles.

Aquest programa els proporcionarà formació específica en competències pràctiques a la cuina, així com un contracte a les empreses que formen part del projecte, en contrapartida aquestes empreses reben bonificacions.

Pel que fa a les empreses,  participen dues de Canyelles: el Casal de Canyelles i La Parrilla del Pou Nou; les quals a partir de la segona quinzena de maig acolliran a la plantilla, un jove cadascuna d'aquesta nova fornada d’ajudants de cuina. També hi col·laboren empreses de Sitges i Cubelles.

Llegeix més...