El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Ocupació

Alemany per l’ocupació amb vocació comarcal

2015 12 2 CursAlemany 01El passat divendres, el regidor d’Ensenyament Joan Gonzàlez ha fet la clausura i entrega de diplomes d’un nou curs d’iniciació a l’Alemany. La finalitat d’aquests cursos és fer una immersió en l’aprenentatge d’aquest idioma i de la seva filosofia de treball. Cal esmentar que novament, en aquest curs, no l’ha finalitzat tot el grup, ja que hi ha hagut abandonaments per inserció, objectiu pel qual es realitzen aquests cursos.

Malgrat que el curs s’ha fet curt, ha donat temps per l’aprenentatge bàsic de l’idioma i per a què la majoria d’alumnes es plantegin preparar-se per a obtenir un certificat oficial A1 a través de l’institut Goethe a Barcelona.

Llegeix més...

Nou grup format en Operacions bàsiques de cuina

2015 12 02 Cuina 01Aquest mes de desembre finalitza un nou curs d’Operacions bàsiques de cuina, organitzat per l’Ajuntament de Canyelles i realitzat a les instal·lacions de la Llar d’infants municipal “Els Patufets”. Vuit persones ha estat tot la tardor fent aquesta formació i durant la primera quinzena d’aquest mes estant finalitzant les pràctiques d’empresa, i amb algun dels alumnes que es quedarà un temps més per donar suport per les festes de Nadal.

Llegeix més...

Inici d’un nou curs de Cuina i Càtering a Canyelles

2015 10 16 CursCuina 01Aquest mes d’octubre, s’ha iniciat a Canyelles un Curs d’Operacions de cuina bàsiques i càtering, subvencionat el 100% per l’Ajuntament de Canyelles, amb la finalitat que els alumnes adquireixin uns coneixements i pràctiques per treballar en una cuina professional.

S’ha conformat un grup de 9 persones a l’atur que rebran aquesta formació entre octubre i novembre, i posteriorment realitzaran pràctiques en empreses de la zona.

Llegeix més...

Inici de cursos d’Alemany a Canyelles

2015 09 18 CursosAlemanyJa s’ha donat el tret de sortida a les diferents accions formatives que es duran a terme en els mesos vinents al voltant de l'idioma germànic. Així aquest passat dimecres un grup de 10 persones van començar un curs de 100 hores d’iniciació a l’alemany i que el pròxim mes d’octubre s’està organitzant un segon grup.

Aquesta formació que es porta duent a terme a Canyelles des de l’àrea d’ocupació amb la finalitat d’afavorir la incorporació de les persones al mercat de treball, ja que aquest idioma proporciona als alumnes un valor afegit que moltes empreses ja estan valorant positivament. En les passades edicions, la inserció de les persones participants en aquests cursos ha estat de gairebé el 50% en el moment d’acabar el curs i, havent passat uns mesos, arriba a més del 80%.

Llegeix més...