Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Promoció econòmica i turisme

Canyelles, escenari de l'espai Obert per Vacances de Canal Blau

2019 08 29 obertxvacancesrosa2webCanyelles torna a ser protagonista de l'espai Obert per Vacances de Canal Blau Televisió. Aquesta setmana s'han enregistrat els programes dedicats a Canyelles que s'emetran del 9 al 13 de setembre en diverses franges horàries d'aquesta televisió comarcal.

Llegeix més...

Reunió de preparació de la Dixieland Tast, amb ARCAT

2019 08 26 reunioarcatdixielandUna nova edició de la Dixieland Tast es prepara per al pròxim 8 de setembre. L'alcaldessa de Canyelles i els representant de l'ARCAT (Associació de Restaurants i Comerciants de Canyelles), s'han reunit aquest dilluns al vespre per treballar els darrers apunts de la cita gastronòmica.

Llegeix més...

Dixieland Tast i Temps de Verema, una nova cita per gaudir de la gastronomia local i de la bona música a Canyelles

2019 09 08 DixielandLa jornada gastronòmica, que té lloc el 8 de setembre, creix i consolida la degustació de vins i caves Temps de Verema

Els restaurants locals mostren les seves propostes gastronòmiques i els cellers del territori porten les seves especialitats

Llegeix més...

Canyelles, referent del turisme de natura, familiar i esportiu

2019 07 retalleixdiariturismeEl municipi centre un reportatge del dossier monogràfic dedicat al Turisme  del Penedès del diari digital Eix Diari.

En aquest reportatge l'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, parla  de l'aposta de Canyelles per un turisme sostenible i de qualitat.

Llegeix més...