L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

A punt les escriptures de Les Palmeres

Els propietaris de les parcel•les de la urbanització Les Palmeres de Canyelles rebran de mans de l’Alcaldessa, Rosa Huguet, les escriptures que certifiquen ser propietaris legals dels seus terrenys, en la propera assemblea de veïns que es podria celebrar a mitjan mes de gener.

L’Ajuntament amb la inscripció del projecte de reparcel•lació al Registre de la Propietat, fixa de manera definitiva les parcel•les existents amb els seus respectius titulars, i pot donar inici a les obres d’urbanització definitives.

Llegeix més...

Modificació puntual del Pla General d'Ordenació Urbana per la reassignació de la zona 16C

L'Ajuntament en sessió de Ple celebrada el passar 28 de febrer de 2012 va aprovar inicialment la modificació del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) en relació a l'àmbit de la Pirotència Igual que incorpora l'informe de sostenibilitat econòmica.

D'acord amb allò que regula l'article 115.c del Reglament de la Llei d'Urbanisme arpovat per Decret 305/2006, de 18 de juliol, es posa de manifest la documentació que tot seguit es relaciona a fi i efecte que els interessats puguin realitzar al·legacions o reclamacions en contra, si s'escau.

Documentació:

- Modificació puntual

- Informe de sostenibilitat ambiental

L’Ajuntament de Canyelles inicia el procés per regularitzar Muntanya de Mar

L’enderroc d’uns edificis donarà pas a la reordenació de la urbanització. Part de la runa de la demolició s’utilitzarà com a base de l’aparcament de la piscina municipal. 


L’Ajuntament de Canyelles ha enderrocat set blocs de pisos de la urbanització Muntanya de Mar per poder iniciar el procés de regularització d’aquest nucli del municipi. Aquesta actuació permetrà reordenar i urbanitzar el sector, fet que facilitarà que les propietats es puguin escripturar o modificar (fer obres) i que els veïns puguin posar ordre als seus empadronaments.

Aquests habitatges que s’han enderrocat es van construir fa uns 40 anys de forma il•legal i sense llicència en una zona verda i no permetia que Muntanya de Mar es pogués desenvolupar amb normalitat. Fins ara, aquestes edificacions continuaven en construcció i mai van arribar a estar habitables ni hi van residir veïns.

Llegeix més...

L’Ajuntament de Canyelles ofereix atenció personalitzada als afectats de la C-15

L'Ajuntament de Canyelles posa a disposició dels ciutadans l'assessorament dels serveis jurídics i l'arquitecte municipal i ajudarà a que es faci un nou peritatge de les esquerdes dels habitatges.

L’Ajuntament de Canyelles ha obert una oficina d’atenció al ciutadà adreçada exclusivament als veïns afectats per les obres de l’Eix Diagonal. A través d’aquest nou servei, els ciutadans del municipi que tinguin qualsevol consulta o queixa en relació a la construcció d’aquesta infraestructura podran dirigir-se a l’Ajuntament que els assessorarà, els donarà suport i farà d’intermediari, fent arribar als responsables les peticions dels ciutadans.

La intenció del govern de Canyelles és “aproximar l’Ajuntament als ciutadans” i “fer costat i ajudar als veïns afectats per les obres”, tal com ja havia anunciat que faria, segons ha recordat l’alcaldessa del municipi, Rosa Huguet.

Llegeix més...