fbpx
Queden ...
per la 22a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Aprovació inicial del POUM

 

ANUNCI


Per acord plenari de data 17.12.2013 aquest Ajuntament de Canyelles ha procedit a
aprovar inicialment el nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Canyelles –POUM- i l’ Informe de Sostenibilitat Ambiental de referència en els termes que consten en l’expedient format.

Ensems , es va acordar obrir un període d’informació pública durant quaranta-cinc dies hàbils , mitjançant anunci en el BOP de Barcelona, DOGC i en dos diaris de premsa periòdics, així com al Taulell d’ Anuncis i Web corporatius. Durant aquest període quedarà l’expedient format a disposició de qualsevol que desitgi examinar-lo per tal que es presentin les al·legacions que s’estimin pertinents.

També es va acordar suspendre l’atorgament d’aprovacions, autoritzacions i llicències urbanístiques per a aquelles àrees del territori objecte del planejament, les noves determinacions de les quals suposin una modificació del règim urbanístic vigent. La durada de la suspensió és de un any prorrogable per un any més, d’acord amb allò que regula la normativa urbanística de referència.

 

Llegeix més...

A punt les escriptures de Les Palmeres

Els propietaris de les parcel•les de la urbanització Les Palmeres de Canyelles rebran de mans de l’Alcaldessa, Rosa Huguet, les escriptures que certifiquen ser propietaris legals dels seus terrenys, en la propera assemblea de veïns que es podria celebrar a mitjan mes de gener.

L’Ajuntament amb la inscripció del projecte de reparcel•lació al Registre de la Propietat, fixa de manera definitiva les parcel•les existents amb els seus respectius titulars, i pot donar inici a les obres d’urbanització definitives.

Llegeix més...

Modificació puntual del Pla General d'Ordenació Urbana per la reassignació de la zona 16C

L'Ajuntament en sessió de Ple celebrada el passar 28 de febrer de 2012 va aprovar inicialment la modificació del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) en relació a l'àmbit de la Pirotència Igual que incorpora l'informe de sostenibilitat econòmica.

D'acord amb allò que regula l'article 115.c del Reglament de la Llei d'Urbanisme arpovat per Decret 305/2006, de 18 de juliol, es posa de manifest la documentació que tot seguit es relaciona a fi i efecte que els interessats puguin realitzar al·legacions o reclamacions en contra, si s'escau.

Documentació:

- Modificació puntual

- Informe de sostenibilitat ambiental

L’Ajuntament de Canyelles inicia el procés per regularitzar Muntanya de Mar

L’enderroc d’uns edificis donarà pas a la reordenació de la urbanització. Part de la runa de la demolició s’utilitzarà com a base de l’aparcament de la piscina municipal. 


L’Ajuntament de Canyelles ha enderrocat set blocs de pisos de la urbanització Muntanya de Mar per poder iniciar el procés de regularització d’aquest nucli del municipi. Aquesta actuació permetrà reordenar i urbanitzar el sector, fet que facilitarà que les propietats es puguin escripturar o modificar (fer obres) i que els veïns puguin posar ordre als seus empadronaments.

Aquests habitatges que s’han enderrocat es van construir fa uns 40 anys de forma il•legal i sense llicència en una zona verda i no permetia que Muntanya de Mar es pogués desenvolupar amb normalitat. Fins ara, aquestes edificacions continuaven en construcció i mai van arribar a estar habitables ni hi van residir veïns.

Llegeix més...