fbpx
Queden ...
per la 22a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

L'alcaldessa de Canyelles explica el gran treball per regularitzar les urbanitzacions en una entrevista a Eix Diari

2017 10 27 entrevistaeixdiariL'alcaldessa de Canyelles explica, en una entrevista al diari digital Eix Diari el gran esforç i el continuat treball que està fent l'equip de govern en aquest mandat per l'ordenament urbanístic i per dotar de serveis tots els sectors del municipi. Regularitzar les urbanitzacions, reforçar la trama urbana i millorar la qualitat de vida de totes les famílies és una de les màximes prioritats de l'equip de govern que lidera Rosa Huguet.

Llegeix més...

Continuen les obres per completar la pavimentació a Les Palmeres

2016 11 21 ObresFase2La primera setmana de novembre l'Ajuntament de Canyelles va adjudicar les obres que permetran completar la pavimentació de tots aquells carrers que donin accés a qualsevol parcel·la que tingui edificació. Amb aquestes obres es donarà resposta a una problemàtica de molts anys, que ha dificultat el dia a dia de molts dels veïns de Les Palmeres.

Igual que es va fer en la primera fase d'obra, executada entre el 2014 i 2015, es realitzaran les obres necessàries mitjançant la Brigada municipal per tal d'encaixar els diferents accessos de les parcel·les amb la nova pavimentació dels carrers.

Llegeix més...

S’inicia la segona fase de les obres d’urbanització a Les Palmeres

2016 04 13 ObresPalmeres 01En la segona fase de les obres d’urbanització de Les Palmeres es preveu executar actuacions de pavimentació i de posada en marxa de la xarxa de clavegueram. 

Per posar en funcionament la xarxa de clavegueram està previst construir una estació de bombeig d’aigües residuals a la part baixa del carrer Jerez de la Frontera, adequar les canonades existents a la vessant que desaigua cap a Vilanova i construir nous trams de clavegueram en aquells carrers que s’hagin de pavimentar en aquesta mateixa fase d’obres i es puguin connectar a la xarxa existent.

Llegeix més...

Estudi sobre la problemàtica residencial a les urbanitzacions de baixa densitat de la comarca del Garraf

2016 02 22 EstudiDIBALa Diputació de Barcelona juntament amb el Consell Comarcal del Garraf estan elaborant aquest estudi amb l’objectiu d'analitzar i diagnosticar les problemàtiques existents relacionades amb l’habitatge i la formulació d’estratègies i possibles actuacions per a la planificació de polítiques d’habitatge en el marc de les urbanitzacions residencials de baixa densitat que actualment tenen manca de proximitat, diversitat i vitalitat on la vida quotidiana de la gent es veu dificultada per la falta d’equipaments, serveis, comerç i transport públic. 

L’estudi l’està desenvolupant per un equip redactor de persones professionals especialistes en la matèria seleccionat per la Diputació de Barcelona, Col·lectiu Punt 6.

Llegeix més...