L'Agenda

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Month Week Day

Inscripcions Casal Esportiu i Artístic (Dil. 7 Maig, 2012 10:00 - Dis. 16 Jun, 2012 20:00)

A partir del proper dilluns dia 7 de Maig fins el divendres 16 de Juny, al Gimnàs Municipal de Canyelles, es podran inscriure tos aquells nens i nenes interessats en participar al Casal Esportiu i Artístic que organitzaran conjuntament l’entitat esportiva canyellenca Club Taekwondo i judo i l’Ajuntament de Canyelles Àrea d’Esports.

Les dates del Casal seran del 25 de Juny al 27 de Juliol, de dilluns a divendres, de 9h a 14h amb opció a acollida de 8h a 9h i dirigit a nens i nenes que hagin cursat en aquest 2012 des de P4 fins a sisè de primària.

 

El Casal tindrà lloc en diferents instal·lacions municipals com la Zona Esportiva, el Gimnàs Municipal i l’Espai Cívic Jove o Sala multicultural.

 

En la programació de les activitats del casal els nens i nenes tindran la possibilitat de realitzar activitats esportives des de psicomotricitat,  esports com el bàsquet, tenis, futbol sala, voleibol, bàdminton, atletisme, tenis taula etc... però a l’hora també realitzaran activitats artístiques com manualitats de tot tipus, pintures, petites escultures, música, teatre etc....
També es programarà una sortida a la setmana a la piscina de la casa de colònies del Pinar així com alguna sortida a la natura per l’entorn natural del Parc d’Olèrdola i alguna sortida d’interès Cultural.

Els preus del Casal seran els següents:
1.    Preu la setmana : 40€ 
2.    Preu 5 Setmanes: 175€
3.    Preu dos germans una setmana : 70€
4.    Preu dos germans 5 setmanes: 340€

Les places són limitades i s’haurà de deixar una paga i senyal del 50% del total en funció de l’opció escollida per reservar la plaça que no es retornarà en cap cas.

Per formalitzar la inscripció la setmana del 18 al 22 de Juny tots els inscrits hauran d’haver ingressat en numero de compte ,facilitat en el Gimnàs Municipal, la resta de l’abonament del preu total, en cap cas s’acceptarà a cap nen o nena que no hagi abonat el total de l’import del casal abans del 22 de Juny.

11a Festa de l'Esport (Dis. 2 Jun, 2012 11:00 - 15:00)

Dissabte 2 de Juny de 10h a 14h del matí a la Zona Esportiva Municipal i a l'Escola Sant Nicolau tindrà lloc la 11ª Festa de l'Esport que promociona la Diputació de Barcelona a través dels Consells Esportius i els Ajuntaments adherits.

La jornada s'iniciarà a la pista de futbol sala de la Zona Esportiva a les 10h en punt on tindràn lloc varies exhibicions dels més menuts i on aprofitaran per ensenyar als pares,mares i familiars tot alló que han aprés durant tot el curs. Hi hauràn exhibicions de patinatge, d'hoquei, de hip hop, etc...

Més o menys a les 11:30h , un cop hagin finalitzat les exhibicions es pasarà a "l'esmorzar saludable" que prepararan les mares del AMPA amb la col•laboració de l'àrea d'esports de l'Ajuntament de Canyelles i que consistirà amb uns pinxos de fruita i aigua per tothom.

A les 12h s'iniciaran les activitats esportives previstes. Es faran grups per cursos, 1r , 2n, 3r, 4t, 5é, 6é i un grup de pares/mares i exalumnes que vulguin participar.

Les activitats consistiran en les següents:

•    Atletisme (Cursa de tanques, Cursa de relleus i llançament de javelina)
•    Futbol Sala
•    Tenis
•    Bàsquet
•    Petanca

Cada prova estarà enumerada i es dividirà per grups.La seva durada serà de 15min. per prova.

Al final d'aquests 15min. mitjançant megafonia s'anunciarà un canvi de rotació de manera que tots els grups passin per totes les proves esportives i tothom pugui tastar-les.

Per als més menuts de P3, P4 i P5 hi hauràn tres activitats esportives preparades que consistiran en un circuit d'agilitat, un concurs de punteria i una mini cursa.