El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Manuela Arévalo, escudellaire d'honor 2019

2019 12 01 manuelaescudellaireManuela Arévalo ha estat escollida enguany com a Escudellaire d'Honor de la Fira de Santa Llúcia. Membre molt activa del Grup Dona, Manuela és una líder indiscutible en l'elaboració de la tradicional escudella de Nadal que se serveix en cada Fira de Santa Llúcia. Ella, al costat del seu marit Manuel García, que també li aporta un gran ajut en aquesta tasca, juntament amb la resta de voluntaris i voluntàries que cada any elaboren al voltant de 10.000 racions d'escudella.

Llegeix més...

El Via Lliure de RAC 1, en directe des de la Fira de Santa Llúcia

2019 12 01 bundóTota la família de l'espai Via Lliure de RAC 1 ha tornat aquest diumenge a Canyelles per fer el programa en directe des de la 17a Fira de Santa Llúcia de Canyelles. El programa, llíder d'audiència del cap de setmana a Catalunya, el presenta i dirigeix el periodista Xavier Bundó. 

Llegeix més...

A la venda la loteria de la Fira de Santa Llúcia

Segueixen a la venda les les butlletes de Loteria de la Fira de Santa Llúcia. Ja es poden adquirir als diversos comerços i establiments habituals de Canyelles. 

Canyelles ha començat a viure un Nadal ple d'activitat després de l'Encesa de Llums, que va tenir lloc el 21 de novembre, i durant aquest cap de setmana la Fira de Santa Llúcia omple els carrers de Canyelles.

2019 FSL Loteria

Trobareu tota la programació de Nadal a Canyelles en el següent enllaç:

Canyelles és Nadal

El Via Lliure de RAC 1, en directe des de la Fira de Santa Llúcia

2019 11 vialliure2019Tota la família de l'espai Via Lliure de RAC 1 torna aquest diumenge a Canyelles per fer el programa en directe des de la 17a Fira de Santa Llúcia de Canyelles. El programa, llíder d'audiència del cap de setmana a Catalunya, el presenta i dirigeix el periodista Xavier Bundó. 

Llegeix més...