El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

El Castell de Focs tanca la primera jornada de la 17a Fira de Santa Llúcia

2019 11 30 fslcastelldefocsCanyelles ha viscut un esplèndid primer dia de 17a Fira de Santa Llúcia. El bon temps ha omplert de gom a gom el poble que durant tot el dia ha estat ple d'activitat.

El lliurament dels tions als nadons que han nascut el 2019, l'acte inaugural a càrrec del diputat de Turisme, Juan Luis Ruiz, la inauguració del Monument als Nans, la cantada de Nadales i les nombroses exposicions i activitats han omplert una jornada espectacular, que tindrà continuïtat durant tot el diumenge 1 de desembre.

Llegeix més...

La 17a Fira de Santa Llúcia en marxa

2019 11 30 fsl benvingudaLa 17a Fira de Santa Llúcia està en plena marxa. A les nou del matí en punt, l'alcaldessa Rosa Huguet, ha donat el tret de sortida d'aquesta edició tan especial de la fira canyellenca. Ha agraït el suport i el treball de tothom en aquests 17 anys que han fet possible que la Fira de Santa Llúcia de Canyelles sigui única i especial i que s'hagi convertit en la segona fira de Nadal més important de Catalunya.

Llegeix més...

Moments d'Art torna a la Fira de Santa Llúcia

2019 11 momentsartL'Espectacle Moments d'Art torna a la Fira de Santa Llúcia.

El diumenge 1 de desembre a les 19 hores a la plaça Onze de Setembre, poesia, pintura i música es donen la mà en un nou esdeveniment, que compta amb la poetessa Joana Bagur; els pintors Lluís Amarè i Pau Sintes, la cantant Joana Melià i els guitarristes Felipe Ortiz i Joshua Borràs.

PROGRAMA FIRA DE SANTA LLÚCIA

TOTA LA INFORMACIÓ DE LA FIRA DE SANTA LLÚCIA